CHP Parti Meclisi üyesi Gökçe Pişkin ve Gençlik Kolları MYK üyesi İrfan Önal ile Trabzon merkez ve ilçelerini ziyaret etti. CHP Trabzon Gençlik Örgütü ile esnaf ve vatandaşla sohbet eden, fırınlardaki veresiye defterlerini inceleyen CHP PM Üyesi Gökçe Pişkin,  fırıncıların isyanına tanık oldu. Gökçe Pişkin, halkın temel ihtiyaçları arasında olan ekmeğin veresiye defterlerinde nasıl milyarlık borçlar haline geldiğini Hükümetin artık görmesi gerektiğini vurguladı. Esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Pişkin, Hükümetin uyguladığı ekonomik politikaların esnafı olumsuz şekilde etkilediğini dile getirdi.

Ekmek fırınlarındaki sayfalar dolusu veresiye defterlerinin vatandaşın halinin resmi olduğunu belirten, Pişkin, “Halkın kendilerini zengin edip Anadolu’yu gözden çıkaranlara değil; refahı halk’ıyla paylaşan bir yönetime ihtiyacı var. Bu paylaşımı din, dil, ırk, cinsiyet, cinsel tercih gözetmeden kayıtsız şartsız bütün vatandaşları için sağlayacak olan parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. ” dedi.

CHP Sürmene  İlçesi Gençlik Kollarının düzenlediği Dayanışma Gecesine de katılan CHP Parti Meclisi üyesi Gökçe Pişkin ve Gençlik Kolları MYK üyesi İrfan Önal, Trabzon Gençlik Kolu Başkanı Can İhsan Bozbaş ile birlikte Trabzon’un ilçelerinde de incelemelerde bulundu.  Pişkin ve Önal, Trabzon’da  bir radyo programına da katılarak görüşlerini paylaştı. Pişkin ve Önal, genel ve yerel politikaların Trabzon halkını göçe zorladığının altını çizdi.

Trabzon Gençlik Kolu Başkanı Can İhsan Bozbaş ise yerel seçimlerin yaklaştığı bu önemli sürece dikkat çekerek;  “ Yoksulluk, terör, faşizan uygulamalar ile boğuşan ülkemiz için kritik bir dönemeç olan yerel seçimlere yaklaşık bir yıl kala örgütlerimizi diri tutmak ve seçim sürecine en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalarımıza yoğun bir biçimde devam ediyoruz.” dedi.