Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadullah Kısacık, katılımı son derece yüksek ve coşkulu bir kongre gerçekleştirdiklerini söyleyerek kendilerini yalnız bırakmayan Adanalı hemşehrilerine teşekkür etti.

SADULLAH KISACIK TEŞEKKÜR ETTİ

İl Başkanı Kısacık yayınladığı mesajda "6 Şubat Pazar Günü gerçekleştirdiğimiz 1. Olağan Adana İl Kongremize katılımları ile bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’a, genel başkan yardımcılarımıza, genel merkez yönetim kurulu üyelerimize, kurucular kurulu üyelerimize, genel başkan başdanışmanlarımıza, Büyükşehir, Seyhan, Çukurova ve İmamoğlu belediye başkanlarımıza, Kozan belediye başkan vekilimize, diğer siyasi partilerin Adana İl Başkanlarına Adana Barosu başkanımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanlarına, demokrasinin temel taşları muhtarlarımıza, misafirlerimize, delegelerimize, basınımızın güzide mensuplarına ve Adanalı hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
Kongrelerin bir yenilenme, bir tazelenme vesilesi olduğunu; gerçekleştirdikleri 1. Olağan Kongre ile yeni bir döneme girdiklerini söyleyen Sadullah Kısacık, "yeni dönemde Adana il teşkilatı olarak bu güne kadar olduğu gibi çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdürmeye devam edeceğiz. Kongremizin ve yeni dönemin partimiz, teşkilatımız ve Adana’mız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, değerli hemşerilerimi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.