Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, iftar programlarına zaman zaman kendisinin de katılarak vatandaşlarla orucunu açacağını belirti.
Başkan Bilal Uludağ, Orhangazi – Şahintepe Mahallerini kapsayan Geniş yolda verilen iftar yemeğiyle başlayan programlarının, 15 Temmuz 2015 tarihinde Suluca, Baklalı ve Ünlüce’de 500’er yüz kişilik iftar yemekleriyle son bulacağını ifade etti. 
Bilal Uludağ, “Mübarek Ramazan ayı süresince bütün mahalleleri kapsayacak bir iftar programı oluşturuldu. Buradaki amacımız halkımızın bir nebzede olsa iftar programında bir araya gelmelerini sağlamaktır. Bu mübarek günlerde iftarı açarak sevaplarını edilen dua ve tutulan oruçlarla hep birlikte daha yoğun şekilde kazanmaktır.”dedi.
EN DÜŞÜK 150, EN YÜKSEK İSE 2 BİN KİŞİ OLACAK
Ramazan ayı boyunca verilecek olan iftar yemeklerinde mahallelerin nüfus yoğunluğuna göre tespit edildiğini belirten Başkan Bilal Uludağ, “150 ile 2 bin kişi arasında değişen rakamlarda iftar yemeklerimiz olacak. Örnek verecek olursak,  Gültepe - Yeşiltepe mahalleri ile Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde 2’şer bin kişiye, Orhangazi-Şahintepe’de, R. Oğuz Arık ve M. Akif Ersoy mahallerinde ise bin 500’er kişiye verilecektir. Bu vesile ise Tüm Sarıçamlıların Mübarek Ramazan aylarını bir kez daha tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.”diye konuştu.