Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Seyhan’da yaşlıların mutlu, huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlayacak olanakları hayata geçireceğinin müjdesini verdi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala, çalışmalarını hızlandıran CHP’li Akay, Seyhan’ın dört bir yanında ayrım yapmaksızın tüm yurttaşlara ulaşıp, belediye başkanlığı döneminde gerçekleştireceği projelerini anlatıyor. Seyhan’da kadınından erkeğine, çocuğundan yaşlısına herkesin, bir arada, mutlu, huzurlu bir yaşam sürmeleri için seferber olacaklarını kaydetti.

YAŞLILAR İÇİN “ÜÇÜNCÜ MEVSİM BAHAR KÖYÜ”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı-Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün resmi rakamlarına göre 2018 yılında yüzde 8’lerde olan yaşlı nüfusunun, 2025’e kadar yüzde 10,2‘lere çıkmasının öngörüldüğünü aktaran CHP’li Akay, Seyhan’da yaşlılar için kentin karmaşasından uzakta, sakin, doğa ile iç içe, havası temiz bir yerde “Üçüncü Bahar Köyü” kuracaklarını dile getirdi.

CHP’li Akay,  Emekli Dinlenme Evleri’yle de emeklilerin ve yaşlıların yaşam kalitesini yükseltip, onların sosyalleşmeleri, günlerini huzurlu ve mutlu geçirmeleri için çalışacaklarını ifade etti.