Diş Hekimleri Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, sivil toplum örgütleriyle birlikte devamlı görüş alışverişi içerisinde olduklarını vurguladı. Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman da belediyelerin mutlaka sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde olması gerektiğini açıkladı.

Dünyanın bütün gelişmiş şehirlerinde uygarlığın sembolü olarak kent meydanlarının gösterildiğine dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, Adana’ya bir kent meydanının şart olduğunu söyledi. Çetin, aday gösterilip, seçimi kazandığı takdirde yapacakları ilk icraatlardan birinin kent meydanı inşa etmek olduğunu söyledi.

 

ADANA  

 

 Dünyada gezmediği hiçbir ülkenin kalmadığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, gelişmiş tüm ülkelerde uygarlığın beşiği sayılan modern kentlerin tamamında meydanlara ne kadar önem verildiğini gözleriyle gördüğünü söyledi. En önemli projeleri arasında kent meydanı oluşturma düşüncesi olduğunu söyleyen Çetin,”Adana’ya kent meydanı şarttır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, Diş Hekimleri Odası’nı ziyaret etti. Çetin, Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyeleri tarafından çok sıcak şekilde karşılandı. Oda Başkanı Hasan Yaman CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin’in yaptığı çalışmaları çok yakından takip ettiklerini söyledi. Yaman,”Soner Çetin’in aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmaları büyük beğeni ile izliyoruz. Ve çalışmalarını takdir ediyoruz. Sivil toplum örgütleriyle devamlı ilişki içerisinde bulunmasının da aday adaylığı sürecine büyük fayda getireceğine inanıyoruz. Bugün sürdürdüğü yakın ilişkileri yarın, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda da sürdürmesini bekliyoruz. “şeklinde konuştu.

 Adana’nın en büyük eksiğinin bir kent meydanına sahip olamamasını gösteren Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman, “Bu eksikliğin Soner Çetin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman kaldırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin de öncelikle şahsına gösterilen yakın ilgiden dolayı Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Aday adaylığı süresince mahallelerde, köylerde, ilçelerde yaptıkları çalışmalarına ilaveten, dernekler, sivil toplum örgütleri, sendikalar, esnaf odalarını da ziyaret edip, devamlı görüş alışverişi içerisinde bulunduklarını belirten Çetin, bu arada destek talebinde bulunduğunu kaydetti. Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman’ın Adana’nın önemli eksikliği olarak nitelendirdiği kent meydanı konusunun yıllardır kapanmayan bir yara olduğunu vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, “Dünyada gezmediğim hiçbir ülke kalmadı.  Gelişmiş tüm ülkelerde uygarlığın beşiği sayılan modern kentlerin tamamında meydanlara ne kadar önem verildiğini gözlerimle gördüm.  Dünyanın bütün gelişmiş şehirlerinde uygarlığın sembolü olarak kent meydanlarının olduğunu gözlemledim. Bu yüzdende Adana’ya bir kent meydanı şarttır” diye konuştu. Çetin, aday gösterilip, seçimi kazandığı takdirde yapılacak ilk icraatlardan birisinin kent meydanı inşa etmek olduğunu söyledi.