Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, seçim sonrası ilk teşekkür ziyaretini kadınların adeta buluşma noktası haline gelen Sosyete Pazarı’na yaptı.

Adaylığı açıklandıktan sonra 105 gün boyunca gençlerden ve kadınlardan oluşan dinamik bir ekiple gece gündüz seçim çalışması yapan Başkan Çetin, bu süreçte fırsat buldukça Sosyete Pazarı’nı ziyaret etmişti. Başkan Çetin, rekor bir oyla yeniden seçilmesinin ardından ilk teşekkür ziyaretini buraya yaptı.

KARANFİL DAĞITTI

Yurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda kurulan Sosyete Pazarı girişinde büyük bölümü kadınlardan oluşan vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan Başkan Soner Çetin, daha sonra tüm esnafı tek tek dolaşarak hayırlı işler dileğinde bulundu. Alışveriş yapan kadınlarla da sohbet eden Başkan Çetin, tüm kadınlara karanfil dağıttı ve seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Çetin, büyük ilgi gördüğü Sosyete Pazarı’nda kendisiyle hatıra fotoğrafı çekmek isteyenleri de kırmadı, hatta oynayarak seçim kutlaması yapan kadınlara eşlik etti.

Soner Çetin’in ziyareti dolayısıyla Sosyete Pazarı’nda adeta izdiham yaşandı. Sosyete Pazarı esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlar Başkan Çetin’i Sosyete Pazarından şarkılarla türkülerle uğurladılar.