CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin, çalışmalarındaki tempoyu her geçen gün arttırıyor. Mahalle mahalle, köy köy, ilçe ilçe gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyip, sık sık notlar alan Soner Çetin, etkinliklere de katılarak vatandaşları yalnız bırakmıyor. CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin önceki gün Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan ilçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen, “Dayanışma ve Beraberlik Gecesine’’ katıldı. CHP Ceyhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayları Kasım Kara, Enver Altuner ve Gürsel Korkmaz’ın kollarını kaldırarak, “Adana’yı da, Ceyhan’ı da alacağız. Seçimleri biz kazanacağız. Adana’nın her ilçesinde CHP bayrağını göndere çektirerek zirveye dikeceğiz” şeklindeki konuşan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Soner Çetin’e salonda bulunan partililer uzun süre alkışlarla tempo tutarak destek verdi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan ilçe Gençlik Kolları tarafından, “Dayanışma ve beraberlik Gecesi “ düzenlendi. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Oğuz Aksaç, partililere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti. CHP Ceyhan İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen geceye Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin’in yaptığı konuşma ve ilçe belediye başkan aday adaylarının birlik gösterisi damgasını vurdu.

Çetin, konserden önce yaptığı konuşmada, “Bizler Adana’yı daha iyi yöneteceğiz iddiasıyla sevdalısı olduğumuz bu şehir için yola çıktık. Sorunları halkımızla beraber sivil toplum örgütlerinin de görüşünü alarak çözeceğimize inanıyoruz. Sevdalısı olduğumuz kent için arkadaşlarımla yola çıkarken, halkımızında sosyal demokrat belediyelere olan ihtiyacını gördük. Bu ihtiyacı gidermek, sorunları çözmek için ellerimizi değil, gövdemizi taşın altına sokacağız. Adana’daki, Ceyhan’daki, bütün ilçelerimizdeki yerel seçimleri kazanarak zirveye CHP bayrağını dikeceğiz. Seçime hazırlanırken, bütün belediye başkan aday adayları olarak, el ele kol kola çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde seçimleri kazanacağız. Bugün burada yaşanan tablo yılların özlemini yansıtıyor. Ceyhan Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşlarım Kasım Kara, Gürsel Korkmaz ve Enver Altuner ile nasıl bugün bir araya gelip, kollarımızı havaya kaldırıyorsak, yarın seçimleri kazanıp, CHP bayrağını göndere çektirdiğimizde yine beraber olacağız” dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin’in bu konuşması partililer tarafından uzun süre alkışlandı. Çetin daha sonra sahneye CHP Ceyhan ilçe Belediye Başkan Aday Adayları Kasım Kara, Enver Altuner ve Gürsel Korkmaz’ı çağırarak, kollarını havaya kaldırarak basın mensuplarını ve partilileri selamladı. Ceyhanlı CHP’liler aday adaylarının bu birlik ve beraberlik gösterisini uzun süre alkışladılar.

CHP Ceyhan İlçe Başkanı İlyas Kurt ise; Ceyhan da çok yol aldıklarını, yönetime geldiklerinde faal gençlik ve kadın örgütlenmesinin bulunmadığını ancak şuanda gençlik ve kadın kollarının çok iyi çalıştığını, bu sayede CHP’nin Ceyhan da en iddialı parti konumuna geldiğini ve tüm bunları birlikte başardıklarını söyledi. Daha sonra İlyas Kurt Soner Çetin’in orada bulunmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, ‘ Onun başarılı olacağına inancımız tamdır’ diyerek başarılar diledi.

 Çetin’in konuşmasından sonra sahneye çıkan ünlü sanatçı Oğuz Aksaç, söylediği birbirinden güzel türkü ve şarkılarla dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.