Geçmiş dönemlerde görev yapan AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanları 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Başkan Hüseyin Sözlü’yle Adana’da şahlanacağını aktardılar

GEÇMİŞ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Adana’da herkesi kucaklayan, geçmişse duyduğu sorumluluk geleceğe inancı ile kentin değişerek gelişimi için var gücüyle çalışan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 5 Ocak Adana’nın kurtuluşu öncesi Adana’da geçmiş dönemde görev yapmış, kente hizmet etmiş AKP’li ve MHP’li Belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

“HİZMETLERİNİZ BİR FANİ İÇİN İTİBARLI DOKUNUŞLARDIR”

Üzerinde yaşadığımız toprakları kıymetlendirmek adına dev eserlere imza atan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 6360 sayılı yasayla Adana Büyükşehir Belediyesinin hizmet alanının genişlediğini ifade ederken “Sizlerin bıraktığı hizmetleri tamamlarken elbette zorlandığımız zamanlar oldu ancak hiç bir zaman mazeretlerin ardına sığınmadık. Beldelerinizde, kasabalarınızda, ilçelerimizde önemli hizmetler sundunuz. Bunlar bir fani için itibarlı dokunuşlardır” dedi.

“BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Siyasi yelpazenin sağında ya da solunda olsun fark etmeksizin demokratik kültürü yerleştirmek, uzlaşma kültürünü yükseklere çıkarmak noktasında her 5 Ocak öncesi bu buluşmanın devam edeceğini belirterek tüm Belediye Başkanlarını 5 Ocak resepsiyonuna davet etti.