AK Partili ve MHP’li meclis üyeleriyle birlikte Hüseyin Sözlü’yü ziyaret eden Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, ilçe belediyesinin araç gereç bakımından fakir olduğunu, köylerin içme suyu sorununun vahim boyutlara ulaştığını söyledi.

Saimbeyli’nin öncelikli sorunlarının olduğunu anlatan Gökçe, “25 köyümüz var. Bazı köylerimizde içme suyu yok. Eyüplü gibi tankerle su taşıyan köylerimiz var. Ayrıca tek bir kepçe var ve ihtiyaca yetişemiyor. Tek çöp kamyonu da çöplerin yeterince toplanmasına yetmiyor. Belediyemizin cenaze aracı bile yok” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de tüm ilçelere olduğu gibi Saimbeyli’ye de hizmet götüreceklerini belirterek, “Saimbeyli için iyi projelerimiz var” dedi.

Belediye hizmetlerinde partizanlık yapmayacaklarını, iyi güzel olan her şeye destek vereceklerini vurgulayan Hüseyin Sözlü, “Farklı partilerden belediye başkanlarına da söyledim. Birinci önceliğimiz hizmet olacak. Saimbeyli’de de seçim olmuş ve bitmiştir. Şimdi hizmet zamanı. Tufanbeyli’yi AK Parti kazandı. Oraya da aynı hizmeti götüreceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.