Saadet Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ile bir araya gelen yeni İl Başkanı Kaya’ya görevlendirme yazısı tebliğ edildi. İl Başkanlığı binasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Kaya, Adana gibi büyük ve sürekli gelişen bir şehrin sorumluluğunun çok ağır olduğunu belirterek görevi devraldığı Mustafa Gözütok’a bugüne kadar göstermiş olduğu emekleri için teşekkür etti.

Adana’nın en ücra sokaklarında dahi sorunlara çare olmak için çalışacaklarını ifade eden Kaya, "Hepimiz biliyoruz ki Milli Görüş geçmişte milletimizin sorunlarına çare oldu, bugün de teşkilatımız yaşanan tüm sorunlara çözüm olabilecek bilgi ve tecrübeye sahiptir. Adana halkına karşı görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacak, şehrimizin tüm problemlerinin çözümü için her daim mücadele edeceğiz. Adana’mız merkez ilçelerimiz de dahil olmak üzere 15 ilçemizde bulunan bütün teşkilatlarımızla hemşerilerimizin sorunlarına, sıkıntılarına çare olmayı dert edindik. Adana’mızın ve tüm Türkiye’nin problemlerine çözüm üretmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. 50 yıldır hiç sapmadan süre gelen siyasi çizgimiz ile toplumun tüm kesimlerinin teveccühünü kazanmak üzere yol alacağız.” dedi.

Musa Ahmet Kaya Kimdir?

Musa Ahmet Kaya, 1993 yılında Ceyhan’da doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini  Ceyhan’da tamamladı. Liseyi Ceyhan İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Liseyi birincilikle bitirdi. Yükseköğrenimi Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. 

Üniversite yıllarından beri Anadolu Gençlik Derneği-Milli Gençlik Vakfı’nda çeşitli görevlerde bulundu. AGD-MGV Üniversite Komisyonundan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Adana’da ticaretle uğraşan Kaya, evli ve 3 çocuk babasıdır. Kaya, Orta derecede Arapça bilmektedir.