Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Seyhan Gençlik Kolu kısa bir sürede 50 mahallede örgütlenerek mahalle temsilcilerini atadı. TDH Seyhan İlçe Başkanı Edip Oruç, kirlenmiş siyasetin gençler sayesinde kendini yenileyeceğini vurguladı. Seyhan İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mehmet Ali Toklucuoğlu ise “Değişim sloganıyla yola çıktık ve bu değişimde biz gençler aktif rol oynayacağız” dedi.

TDH Seyhan İlçe Başkanlığı’ndaki Gençlik Kolu Toplantısı’na TDH Seyhan İlçe Başkanı Oruç, Seyhan Gençlik Kolu Yönetim Kurulu ve gençlik kolu üyeleri katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Edip Oruç, “Seyhan’da ‘dur durak nedir’ bilmeden çalışıyoruz. Çalışmak zorundayız çünkü,  ülkemiz değişim istiyor ve bu değişim TDH ile olacak. Bu doğrultuda muhtarlarımızla, ensaflarımızla, ilçemizdeki her kesimden insanla biraraya geliyoruz. Herkes şikayet ediyor. Herkes umutla Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’den değişim bekliyor. Türkiye’deki bu değişimin olmazsa olmazlarından biri de siz gençlersiniz. Yıllar boyunca kirlenen siyaset, tertemiz gençlerimiz sayesinde kendini yenileyecektir. Bu nedenle siz gençler bu değişimin en önemli aktörleri arasında yer alıyorsunuz. Çünkü yarınlarımız sizsiniz ve ülkemizin yarınını siz gençler şekillendireceksiniz. Yaptığınız iyi niyetli, güzel çalışmalarla hepimize örnek oluyorsunuz ve bundan sonra da olacağınıza inanıyoruz” diye konuştu.

Seyhan İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mehmet Ali Toklucuoğlu ise Oruç’un gençlerle ilgili sözlerinin kendilerine güç verdiğini belirterek Seyhan Gençlik Kolu olarak ilçedeki 50 mahallede kısa süre içerisinde örgütlendiklerini dile getirdi. Toklucuoğlu, “Değişim sloganıyla yola çıktık ve bu değişimde biz gençler aktif rol oynayacağız” dedi.

Toplantının devamında mahalle temsilcileri atandı.