TDH TAM KADRO KATILDI

TDH üyeleri “Halkın İktidarına Hazırlık Merkezi” olarak adlandırılan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Değişim Hareketi Adana İl Başkanı Edip Oruç ile birlikte Çukurova İlçe Başkanı Hüseyin Kaplarer, İl Kadın Kolları Başkanı Halide Besler,Yönetim Kurulu Üyeleri, Fevzi Yaşar, Şadi Baydemir, Tahir Han, SuhanAdakoğlu, Olcay Şahin ve İl Sekreteri Salih Çerkez katıldı.

 

KARALAR’A TAM DETEK

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar’ın adaylığınınSeyhan’a ve Adana’ya hayırlı olmasını dileyen Oruç, TDH Adana İl Yönetimi olarak desteklerini tam olduğunu söyledi. Oruç yaptığı açıklamada, “TDH kurucusu liderimiz Sayın Mustafa Sarıgül CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı olmuştur. Bunula birlikte Türkiye’de CHPAdaylarının büyük bir bölümünü belirledi. Sizde Seyhan Belediye Başkan Adayı oldunuz. Bizlerde bundan sonraki süreçte desteklerimizin tam olacağını bildirmek isteriz” ifadelerini kullandı.

 

BİRLİKTE ÇALIŞIPSEYHAN’I DA ALACAĞIZ BÜYÜKŞEHİR’İ DE…

Cumhuriyet Halk Partisi’nin önce yerelde ardından ise genelde iktidara geleceğini söyleyen Zeydan Karalar, Seyhan’da kazanma olasılığı en fazla olan parti olduklarını ancak rehavete kapılmadan çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Karalar, “CHP olarak iktidara geleceğiz. Bu seçimi almak zorundayız. Sizde de bu duyarlılığın olduğunu görüyorum. Şu anda anketlerde öndeyiz. Seçimin favorisi CHP… ancak asla ve asla rehavete kapılmamalıyız. Asla ve asala seçimi kazandık diye çabadan vazgeçmemeliyiz. Bizler sahaya ineceğiz, ‘Nasıl 1 oy fazla alırız?’ mantığı ile çalışacağız. Biz sadece Seyhan’ı almak istemiyoruz. Biz Büyükşehir Belediyesi’ni de almak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

CHP ÖNCE YERELDE ARDINDAN İSE GENEL DE İKTİDAR

CHP’nin iktidara geleceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın diyen Karalar, “Yerel seçimler bunun göstergesi olacaktır” dedi. Karalar,” CHP adım adım iktidara gidiyor. Bunun göstergesi ise yerel seçimler olacaktır. Bizler Seyhan’da 160 bin oy hedefledik. Eğer bu hedefi geçersek ki geçeceğiz o zaman Büyükşehir’e de katkı sağlamış oluruz. O zaman elimiz kuvvetlenir Seyhan’a Seyhanlıya özlemini duyduğu hizmeti çok çabuk sürede getiririz. Ardından ise genel seçimler geliyor. Genel seçimlerde de çok çalışıp İktidara geleceğiz ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacağız“ dedi.