Türkiye Değişim Hareketi (TDH) İl Yönetimi nezaket ziyaretleri kapsamında Vali İlhan Atış’ı ziyaret etti. Ziyarette Vali Atış, kadınların siyasette daha fazla yer alması gerektiğini belirtirken, TDH İl Başkanı Mehmet Eraydın, kısa sürede 81 ilde örgütlendiklerini ve seçimlere hazır olduklarını söyledi.
TDH İl Başkanı Mehmet Eraydın, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali İlhan Atış’ı makamında ziyaret etti. TDH’li konuklarını güleryüzle ve ilgiyle karşılayan Vali Atış, TDH Seyhan Kadın Kolu Başkanı Av. Burcu Pul Turan’a kadınların siyasetteki yerlerinin önemini anlattı. Atış, kadınların siyasette daha çok yer almaları gerektiğini vurgularken, Av. Burcu Pul Turan da TDH’nin kadınlara büyük önem verdiğini ve yüzde 30 oranında kadın kotası uygulandığını belirtti.
Vali Atış’a TDH’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren İl Başkanı Mehmet Eraydın ise TDH’nin 81 ilde örgütlendiğini, Adana’da da ilçe örgütlerinin kurulduğunu söyledi. Seçimlere hazır olduklarını da dile getiren Eraydın, Vali Atış’a TDH’nin sembolü olan TDH Genel Başkanı Mustafa Sarıgül imzalı sarı renkli bir kravat armağan etti.