Deva Partisi Adana İl başkanı Sadullah Kısacık yaptığı konuşmada Tufanbeyli ilçesine kurucu başkan olarak ataması yapılan Hacı Rüstem Keçe’nin  Tufanbeyli ilçesinde geçmişte başarılı çalışmalar yaptığını, Tufanbeyli’li hemşerilerimiz tarafından sevilen ve sayılan bir isim olduğunu, Deva Partisi çatısı altında Tufanbeyli’ye güzel hizmetler yapacağını söyledi. 

Deva Partisi Tufanbeyli ilçe başkanlığı görevine atanan Hacı Rüstem Keçe yaptığı konuşmada kendisini bu göreve layık gören il kurucu heyet üyelerine, il yönetim kurulu üyelerine, İl başkanı Sayın Sadullah Kısacık’a, genel başkan Sayın Ali Babacan’a teşekkür ettiğini ve bu göreve en iyi şekilde layık olmak için var gücüyle çalışacağını söyledi.  


Hacı Rüstem Keçe Kimdir ?


1973 yılında Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde doğdu. İlkokulu Tufanbeyli İlköğretim Okulu’nda, ortaöğrenimini Tufanbeyli Lisesi’nde tamamlamıştır. Otomotiv sektöründe şehirlerarası yolcu taşımacılığında uzun yıllar hizmet vermiştir. 2017 yılından itibaren çeşitli ticari faaliyetler sürdüren Akdeniz Hafriyat LTD.ŞTİ 'de yönetim kurulu başkanlığı yapan Hacı Rüstem Keçe, 2019 yılında faaliyete başlayan ve kurucusu olduğu Kayarcık  A.Ş.’nin de yönetim kurulu başkanlığı görevini icra etmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.