Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye’de huzur, refah ve güvenin sağlanması için parti olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye özen gösterdiklerini vurguladı. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Osmaniye’ye giden Tümer, bu kapsamda CHP Osmaniye İl Başkanlığı ve CHP Düziçi İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınayan Tümer, Kılıçdaroğlu’nun tüm kesimlere ulaşan, vatandaşların ekonomik ve sosyal sorunlarına ciddiyetle eğilen bir lider olduğuna dikkat çekti. Türkiye’nin terör sorunundan kurtulması için, CHP’nin iktidar partisine yaptığı olumlu çağrıların bir an önce karşılık bulması gerektiğini ifade eden Tümer, “Türkiye’nin hemen her bölgesinde teröre yeni kurbanlar veriyoruz. Akan kanın bitmesini, gözyaşının dinmesini istiyoruz. Partimizin bu konudaki kararlı tutumunun tüm kesimlerce iyi anlaşılması gerekiyor” dedi.

“ÖNEMLİ BİR ÜLKE KONUMUNA GELİRİZ”
Osmaniye’nin Türkiye’nin en fazla şehit veren kenti olduğuna işaret eden Tümer, “Çocuklarımızın huzur  içerisinde yaşaması, geleceğe güvenle bakabilmesi için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek zorunda. Tüm alanlarda önemli bir altyapıya sahip olan Türkiye, sorunlarına çözüm bulduğu takdirde dünya genelinde önemli bir konuma ulaşacaktır” diye konuştu.
TEŞEKKÜR ETTİLER
CHP Osmaniye İl Başkanı Nedim Ünlü, Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Şen ve partililer, Osmaniye ziyareti için Tümer’e teşekkür etti. Ünlü ve Şen, “Her fırsatta Osmaniye’ye gelen sayın Tümer’in sadece Adanalıların değil Osmaniyelilerin de sorunlarına eğilen bir milletvekili profili çizmesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.