Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Yüreğir’e bağlı mahalle ve köylerde CHP iktidarında gerçekleşecek projeleri anlattı. CHP Adana Milletvekili Adayı Yüksel Karaaslan ve CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün’le birlikte Yakapınar, Çatalpınar, Yahşiler, Esenler, Çelemli, Vayvaylı, Kaşlıca, Güveloğlu, Belören, Kütüklü ve Ziyanlı köylerinde vatandaşlarla buluşan Tümer, çiftçi ve esnafla dertleşti, sorun dinledi, CHP’nin çözüm önerilerini sundu.
Belören’deki orman köylüleriyle dertleşen Tümer, CHP iktidarında devlet arazilerinin 49 yıllığına köylüye kiraya verileceğini ve başkasına satılmayacağını belirtti. Tümer, “Bu eksikleri gidermek mümkün. Tek eksik siyasi irade. Siyasi iradenin de adresi CHP” dedi.

 “VATANDAŞ RAHATLAYACAK”
Çatalpınar köyündeki sebze-meyve halindeki esnafla görüşmesinde çiftçiye özel mazot fiyatının 1.5 liraya indirileceğini, esnafa özel kredi ve yıllık harcamasına göre destek sunulacağını dile getiren Tümer, “CHP’nin tüm projeleri tamamen vatandaş odaklı. Yoksulluğun ve işsizliğin önüne geçmek için aralıksız çalışıyoruz. Türkiye, CHP iktidarında rahat bir nefes alacak” dedi. Gittikleri her bölgede vatandaşın ilgisiyle karşılaşan, CHP projelerine olan inancı paylaşan Zülfikar İnönü Tümer, kahvehanelerde zaman geçiren Yüreğirliler’in sorularını da yanıtladı. Asgari ücretli, emekli, işçi, öğrenci ve ev kadınlarına sunulacak desteklerin vatandaşı rahatlatacağını vurgulayan Tümer, “Halkın yararına olmayan tüm işlerden uzak duracağız” dedi.