Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, seçim çalışmalarında CHP’nin başarısı için mücadele eden ilçe örgütleriyle buluşmalarını sürdürüyor. Tümer, Ceyhan ve Yumurtalık ilçe örgütlerinin ardından Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli’ye ziyaretler gerçekleştirdi.
CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen ve Milletvekili Adayı Yüksel Karaaslan’la birlikte ilk olarak Feke’ye giden Tümer, İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk, ilçe yöneticileri ve partililerle görüştü.
Tümer ve beraberindekiler Feke’nin ardından Tufanbeyli İlçe Başkanı Cemal Gürsel, yöneticiler ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. 
Tufanbeyli dönüşünde Saimbeyli İlçe Başkanı Feyzi Büyükoğlu, ilçe yöneticileri ve Saimbeyli halkıyla buluşan Zülfikar İnönü Tümer, bu ilçede gerçekleşen Kiraz Festivali’ne de katıldı. 
Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda tüm örgütlerin iyi niyetli bir çaba sarfettiğini belirten Tümer, ilçe başkanlarına ve yöneticilerine CHP adına teşekkür etti. CHP’nin tam anlamıyla halkın partisi olarak Türkiye kamuoyuna önemli bir seçim programı sunduğunu vurgulayan Tümer, “Vatandaşlarımızın tercihine saygı duyuyoruz. CHP, her ortamda ülkesinin temel değerlerine, Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıkacaktır. CHP, Türkiye’yi düzlüğe çıkaracak, ekonomideki sorunları giderecek parti konumundadır” diye konuştu.