Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ve pandemi kurallarına uyulan ziyarette Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar,  sendikal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Türkiye'nin mevcut şartlar içinde, çalışma hayatının acil çözüm bekleyen sorunlarının bulunduğu anlatan Gülnar, "Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de kendini gösteren salgınla mücadele aralıksız sürüyor. İnşallah bu süreci az kayıplarla atlatırız. Bu süreç çalışma hayatını da  önemli ölçüde etkiledi. Hükümetin gerekli tedbirleri alarak işçilerimizin iş güvenliğini sağlamasını istiyoruz" dedi. 
Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı'ya başarılar dileyerek "Adana'mız için güzel işler yapacağınıza inanıyoruz. Biz de Adana için yapılacak her hayırlı işte katkı sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim." diye konuştu. 

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı da, "Adana, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını soluduğumuz güzel bir şehrimiz. Bu şehir hepimizin. Adana, plakası gibi hayatımızda da ilk sırada gelir. Bizler de STK'larla, sendikalarla, icra kurumlarıyla beraber şehrimizin gelişmesine, mevcut sorunlarının çözümü konusuna katkı koymak için el ele vermeye ve birlikte çalışmaya hazırız." ifadelerini kullandı.
Çalışma hayatının vazgeçilmezi olan tüm çalışanları ve sorunlarını çok önemsediklerini belirten Avcı "Çalışan, üreten, emek ve alın teriyle ülke ekonomisine destek veren tüm emekçiler, devlet ve millet hayatının en dinamik kesimini oluşturmaktadır. Onların sorunu hepimizin sorunudur. İşçi kardeşlerinimizin varlığı bize güç ve moral veriyor. İçeride ve dışarıda milli varlığımıza yönelik saldırılar ve bundan dolayı yaşadığımız sorunları el ele, omuz omuza vererek birlikte 
aşmaktan başka çaremiz yok." dedi. 
Başkan Bünyamin Avcı, Türk-İş heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Edip Gülnar ve Şube Başkanlarına teşekkür etti.