Türkiye Partisi Seyhan İlçe Başkanı M.Tansel Ün, öncelikle Akkapı, Bey, Fatih, Gürselpaşa, Kayışlı, Kocavezir, Mestanzade, Namıkkemal, Şehitduran, Tellidere Yeşilevler, Yeşilyurt, Zeytinli, Havuzlubahçe ve 5 Ocak mahallerinin temsilcilerini belirlediklerini açıkladı. Ün, mahalle temsilcilerinin belirlenmesiyle birlikte tüm mahallelerde Türkiye Partisi olarak var olduklarını dile getirdi.

Seyhan İlçe Başkanı M. Tansel Ün, yapılacak olan bir erken genel seçime teşkilat olarak hazır olduklarını ve Adana halkının teveccühü ile Adana’da birinci parti olmaya aday olduklarını dile getirdi.

Seyhan’ın artık her mahallesine gireceklerini de belirten Başkan Tansel Ün, şunları söyledi.

“ Türkiye Partisi olarak Adana’da teşkilatlandırma çalışmalarına hızlı bir şekilde başladık. Şu anda Seyhan’ın tüm mahallelerinde mahalle temsilcilerimizi belirledik ve temsilcilerimiz aracılığı ile çalışmalarımıza hız verdik. Mahalle toplantılarında mevcut sorunlara çözüm önerilerimizi sunuyor ve halkımıza gerçekleri anlatmaya çalışıyoruz. Demokratik merkez partisi olarak ülke sorunlarına çözüm üretmek için yola çıktık. Türkiye Partisi olarak Adana’da özellikle Seyhan’da birinci parti olacağımıza inancımız tamdır. Türkiye Partisi, halkın kendine görebileceği tek partidir. Türkiye Partisi işçinin, memurun, çiftçinin, esnafın, sanayicinin ve emeklinin partisidir. İktidarımızda bu kesimin insanları bizi iktidara getirdiğine hiç ama hiç pişmanlık duymayacaklardır. Türkiye Partisi Türk insanının ihtiyaçlarına çözüm getirmek için kurulmuş bir siyasi partidir. Türkiye Partisi halkın partisidir. Türkiye Partisi her kesimin partisidir. Türkiye Partisi insanlarımızın kendini görebileceği tek partidir.”