Didinmez, Osmaniye´deki bir cenaze töreninden dönerken otoyol üzerindeki MHP Sarıçam İlçe Başkanlığı´nı ziyaret etti. İl Başkanı Ahmet Erdoğan, İlçe Başkanı Mehmet Özcan ve partililerce karşılanan Didinmez, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İşsizliğin, yoksulluğun, yokluğun artmasına karşın hükümetin bu alanlarda bir çabasının bulunmadığını savunan Didinmez, hükümetin derdinin milletin dertleriyle örtüşmediğini ileri sürdü.

Hakkını arayanlara despot, teröristlere ise şefkat gösterileri yapıldığını ifade eden Didinmez, "Memura, işçiye, esnafa, köylüye reva görülen muamele ile teröristlere reva görülen muamele arasındaki farka bakıldığında görülen o ki, milletin hizmetinde değil, başkalarının hizmetinde olan bir iktidar var. Bunların millet gibi bir derdi yok. Türkiye karışsın, çatışsın, herkes kavga etsin, ortalık toz duman olsun, paramparça olsun anlayışı ile iktidara devam etmeye çalışıyorlar" diye konuştu.

Seka, Tüpraş, Seydişehir Alüminyum, Telekom gibi ülkenin devasa kurumlarının milletin rızası olmadan peşkeş çekildiğini söyleyen Bülent Didinmez, "Çalınanları iade etmek, hakkımız olanı da almak mecburiyetindeyiz. Bunun yolu da iktidardan geçer. İktidar olduğumuz gün, farkına varmadan bizden alınanları geri alma imkan ve fırsatımız olacaktır. O sebeple önümüzdeki seçim çok iyi değerlendirilmelidir" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, konuşmasını şöyle sürdürdü: "MHP´liler olarak ezildik, horlandık. Artık silkinip ayağa kalkıp memlekete sahip çıkma vakti gelmiştir. Üzümün çöpü, armudun sapı ile uğraşılacak vakit değil. MHP herkese iş ve aş noktasında işletmelerin açık kalması, üretimin artması, memleket ve milletin çıkarına dayalı her işin arkasında olacaktır. Mısırın hasat döneminde Türkiye´ye bir tek mısır girmeyecek. Çiftçi, üreten korunup, kollanacak. Tercih yerli ve milletin insanları olacaktır. Uluslararası sermayenin değil, milletin evlatlarının tercihleri dikkate alınacaktır. İş ve aşın bütün sosyal kesimlere eşit imkan ve fırsatlarla sunulması sağlanacaktır. O fırsattan yararlanılabilmesi için de milliyetçi bir iradenin iş başına gelmesi gerekmektedir. Onun için de ilk fırsatta bu iktidarın görevden uzaklaştırılması gerekmektedir. Bunun yolu da seçimdir."