Adana Adliyesi’ne bağlı Reşatbey Mahallesi’nde bulunan Sarıçam İlçe Seçim Kuruluna eşi Nejla Uludağ,  MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Sarıçam Ülkü Ocak Başkanı Murat Soner ve yeni seçilen meclis üyeleriyle gelen Sarıçam Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Bilal Uludağ’a mazbatası Hakim Mehmet Cumhur Uluçınar tarafından verildi. Başkan Bilal Uludağ ile birlikte yeni seçilen meclis üyeleri de mazbatalarını aldılar.

Bilal Uludağ, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada,  mazbatanın ilçe halkına ait olduğunu ifade etti.  Bilal Uludağ,  mazbatasını Sarıçamlı hemşerilerinin büyük desteği ve emekleriyle aldıklarını belirterek,” Bundan sonra yine sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız.  Şimdi hedefimiz Sarıçam’ı daha çağdaş ve yaşanılabilir bir kent  yapmak için çabalamak olacaktır.  Belediye meclisi üyesi arkadaşlarımızla uyum içinde Sarıçam için en güzel hizmeti sunmak çabası içinde olacağız.  Bizlere duyduğunuz güvene layık olacağız.  Sizi 2. dönemizde de pişman etmeyeceğiz. " dedi.

İlk dönemlerinde 5 yıllık süreçte yapılan hizmetlerin ortada olduğunu ve verdikleri sözlerin tamamını yerine getirdiklerini de anlatan Bilal Uludağ, ” İnşallah ilçemiz için hayırlı olur. Daha öncelerde de belirttiğim gibi destek olan olmayan herkesin belediye başkanı olacağımı hemşerilerimin bilmesini isterim. Çünkü geçtiğimiz 5 yılda da hiç kimseye siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde Sarıçam Belediye Başkanı olarak,  halkın belediye başkanı olarak görevime devam edeceğim." diye konuştu.