Seçime sayılı günler kala CHP’nin Adana’nın mahallelerinde gerçekleştirdiği mitingler devam ediyor. Bu kapsamda Karşıyaka’nın Seyhan ve Haydaroğlu mahalleleri için ortak düzenlenen mitingde de büyük coşku yaşandı.

“CHP’nin Kalesi” olarak nitelendirilen mahallelere oy istemeye değil moral bulmaya geldiklerini söyleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar “Barajı aşıyor-aşamıyor dedikodularına kulak asıp başka bir partiye sakın ola ki oy vermeyin. Bu seçimde Anadolu’nun Kemal’ini Başbakan yapacağız, boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise “Ben de Yüreğir’in çocuğuyum, bu toprakları iyi bilirim. Yüreğir’in, Karşıyaka’nın halkı partisine ve Genel Başkanı’na sahip çıkacaktır” dedi.

 

“HERKESİN SANDIĞA GİTMESİNİ SAĞLAYIN”

Son dönemlerde yapılan kamuoyu araştırmalarında sandığa gitmeyenlerin yüzde 59’unu CHP’lilerin oluşturduğuna dikkat çeken CHP Milletvekili Adayı Aydın Uslupehlivan ise vatandaşı uyardı. İstatistiksel örnekler veren Uslupehlivan “Örneğin bu iki mahallede bin 300 civarında partili çeşitli nedenlerden dolayı sandığa gitmiyor. Üstelik bu bölgede sandığa gitmeyenlerin yüzde 90-95’i CHP’li. Sizler mahalle sakini olarak sandığa gitmeyenleri bilirsiniz. Yapmanız gereken bu arkadaşları mutlaka sandığa götürüp oy kullanmalarını sağlamaktır” diye konuştu.

Seyhan ve Haydaroğlu mahalleleri için düzenlenen mitinge Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Milletvekili adayları Aydın Uslupehlivan, Sedat Doğan ve Ahmet Adıgüzel ile CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün’ün yanı sıra çok sayıda partili ve 2 bine yakın vatandaş katıldı.