MHP Büyükşehir Belediye meclis üyesi Hacı Ali Yaşar, siyasetçilerin kurumlarla barışık olması gerektiğini belirterek, “Başarı ancak birlik ve beraberlikle olur” dedi.

Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri MHP'li Büyükşehir Belediye meclis üyesi ve Yüreğir 72 Nolu Kooperatif Başkanı Hacı Ali Yaşar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret de dernek ve kooperatif yönetim kurulu üyeleri birbirleriyle tanışarak sohbet etti. Belediyenin yaptığı çalışmaların anlatıldığı ziyaret oldukça samimi ve sıcak bir ortamda  geçti. Meclis üyesi Hacı Ali Yaşar, tüm kurumların ülke ve Millet için el birliği vererek çalışmaları gerektiğini vurguladı. Dernek yöneticilerine, “Derneğinize siyaset sokmayın’ diye uyarıda bulunan  Yaşar, “Tüm siyasi partilere aynı mesafede durun. Tüm partileri kucaklayın. Başarıya ancak böyle yaparak ulaşabilirsiniz” diye konuştu.

Kendisinin de Sarıçamlı olduğunu ilçenin kalkılması için çalıştığını ifade eden Yaşar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

GÜL: ‘ SARIÇAM KABUĞUNU KIRACAK’

 

“Sarıçam’ın sorunları büyük. Başta Sarıçam deresinin tamamıyla ıslah edilmesi için çabalarımız sürüyor. Dere kenarına yürüyüş yolu yapılmasında kullanılacak bütçeyi bekliyoruz. Ayrıca, Sarıçam’da bina yoğunluğun artması için 5 binlik imar planının önümüze gelmesi halinde sonuna kadar destekleyeceğimi bilmenizi isterim. Ben ilçemizin kalkınması için bırakın elime ayağımı, gövdemi ortaya koydum. İlçemize sonuna kadar sahip çıkacağım. Sizlere, kapımız her zamana açık. İlçemiz için ne zaman ne sorun olursa sizleri dinlemeye ve çözmeye hazırım.”

Dernek ikinci Başkanı iş adamı Mehmet Gül’de derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı. Gül, büyük ülke olmak için önce kendi aralarındaki problemi çözmeleri gerektiğini belirterek, “Bizler Adana’mız ve Sarıçam için ne yapabiliriz düşüncesi içerisindeyiz. İlçemizin kalkınması büyümesi için hükümetimiz kadar sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Sarıçam yakın gelecekte nüfus ve yapılaşma üzerindeki kabuğunu kıracak ve hızla büyüyecektir” diye konuştu.

Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fehmi Kekilli ise Hacı Ali Yaşara kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.