SELAHATTİN BAYSAL; "MİLLETİMİZİN REFAHA KAVUŞMASINA ÇOK AZ KALDI"

Yeniden Refah Partisi mayıs ayı İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ve Mehmet Aşıla’nın da katılımıyla gerçekleştirildi.  Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya gençlerin coşkusu damga vurdu.  Toplantıda bir selamlama konuşması yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve bu sıkıntılı sürecin sadece Yeniden Refah kadrolarıyla atlatılabileceğini söyledi.


Sözleri zaman salondakiler tarafından tezahüratlar ve sloganlarla kesilen Baysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Aylardır Türkiye'nin en çok üye yapan partisi Yeniden Refah Partisi olarak açıklanıyor. Resmi rakamlara göre bu gerçek nisan ayında da değişmedi. Bu, daha başlangıç. Henüz resmi kaydı yapılmayan ancak dilekçeleri alınan üyelerimizle birlikte sayılarımız milyonları bulacak. İlk seçimde de hem Adana'da hem de tüm Türkiye'de milletimiz refaha kavuşacak inşallah. 
Ülke olarak en önemli gündem maddemiz ekonomik sorunlar.  Bu sorunları çözmek için borç, faiz, beton, çimento ekonomisini terk edip üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi modeline geçmek zorundayız.   Adanamızın evladı Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın yönetiminde olduğu bir Türkiye'de inşallah daha önce Milli Görüş kadrolarının yaptığı denk bütçe, ağır sanayi hamlesi gibi bugüne uyarlanmış önemli projelerle milletimizi sıkıntıdan kurtaracağız. Tek yol milli görüş tek yol Yeniden Refah Partisi’dir”

Baysal'ın konuşmasının ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ve Mehmet Aşıla da birer konuşma yaptı.  Daha sonra her iki genel başkan yardımcısı da geçtiğimiz ay en çok üye yapan teşkilat mensuplarına plaket verip partiye yeni üye olan vatandaşlara rozetlerini taktılar.