MHP’li Yılmaz davetli olduğu toplantı ve açılışların dışında taziye evlerine de giderek hemşerilerinin acısına ortak oldu.

Sarıçam ilçesindeki toplantılara  katılan Seyfettin Yılmaz, yaptığı konuşmada “Çok sayıda derneğimizin Sarıçam ilçesinde düzenlediği toplantılardaki yoğun katılım ve coşku göstermektedir ki Türk milleti  milli ve manevi değerlerine olan bağlılığından zerre kadar taviz vermemektedir ve Türkün şanlı tarihini ilelebet yaşatmaya kararlıdır” Dedi.

ADANA ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK

Bir hafta önce düzenlenen Varsaklar şöleninde Varsak dağlarının temsilcisi ve Varsak aşiretlerinin milletvekili olarak takdim edilen MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, şölen hakkında değerlemdirme yaptı. Yılmaz, “ Her yıl katıldığım Varsak şöleninde gördüğüm içtenlik ve bağlılık, Türk milletinin asil hasletlerini unutturmaya çalışanlara karşı en güzel cevaplardan bir tanesidir. Varsak elleri aç kalmış, işsiz kalmış, yolsuz,  elektriksiz, susuz kalmaya razı olmuş boyun eğmiştir ama hiçbir zaman bayraksız, ezansız, vatansız kalmaya rıza göstermeyeceğini her platformda yüksek sesle haykırmış örnek bir Türkmen boyu olarak tarihdeki seçkin yerini korumaktadır. Devletine, milletine, bayrağına ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı Varsak bölgelerinin tamamında  partimiz MHP, bu yerel seçimlerde Türk siyasi tarihinde ilk defa yüzde ellilerin üzerine oy almıştır. Partimizi ve partimizin belediye başkanlarının tercih eden tüm Varsak aşiretlerine gönülden şükranlarımı sunuyorum. Siz Varsak kardeşlerim bizi tercih ederek görevinizi yaptınız. Şimdi sıra bizim belediye başkanlarımızda”. Dedi.

ŞİMDİ HİZMET ZAMANI

MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, “ Torosların zirvelerinde ve eteklerinde yaşam mücadelesini sürdüren çok sayıdaki hemşerimiz  bizim adaylarımızı destekleyerek büyük bir teveccüh gösterdi. Ayrıca Adana merkezde yaşayan yüzbinlerce hemşerimiz partimize ve adaylarımıza samimi ve göşterişsiz bir biçimde katkı sağladı. Bizler bu gerçeğin şuurundayız ve sıra bizde. Hem sizlere hem kökü ve doğum yeri neresi olursa olsun ayrımsız olarak tüm Adanalı hemşerilerimize hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Yerel anlamda bugüne kadar görülmemiş hizmetleri getirmeye kararlıyız. Hizmet aşkla, sevgiyle ve bilgiyle olur. Tüm belediye başkanlarımızla birlikte sizlere hizmet aşkıyla dopdoluyuz. Sizleri mahçup etmeyeceğiz. Şimdi hizmet zamanı” Dedi.