Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut başkanlığında toplanan CHP Çukurova Belediye Meclisi Grubu’nda çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, ilçenin en büyük sorununun yol yapımı olduğunu söyledi.

İlçede doğalgaz şebekesi çalışmasının 5 Nisan’da Dr. Sadık Ahmet Bulvarı’ndan başlayacağını ve diğer semtlerde de süreceğini anlatan Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, şunları söyledi:
“Çukurovalı hemşerilerim biraz daha sabrederse hizmet bekleyen yollarını yapacağız. Şimdi yapamıyoruz. Çünkü doğalgaz şebekesi çalışması başlıyor. Biz yolları yapacak olsak, doğalgaz çalışması nedeniyle kırılacak, yeniden yapmak durumunda kalacağız. Çukurovalının parasını çarçur etmeye niyetimiz yok. Zaten yeni bir belediyeyiz. Üstelik Seyhan’ın borçları da üzerimize yıkıldı. Çukurovalılar rahat olsun, doğalgaz çalışması biten yerlerden başlayarak yolları yapacağız. Asfalt ihalesini yaptık. Yapılmadık yol bırakmayacağız.”

Halkın şikayet ve talepleri ile güncel konuların da görüşüldüğü CHP Grup Toplantısı, CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut’un teşekkür konuşmasıyla sona erdi.