Açılış konuşmasını Adana İl Başkanı Selahattin Baysal yaptı. Baysal, yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi;

yeniden refah partisi

Bu içinde bulunduğumuz pandemi döneminde kurallara uyarak önce kendi sağlığımızı korumalı sonrada sevdiklerimizin sağlığını koruyarak çalışmalarımızı aksatmadan sürdürmemiz gerekmektedir.

Çünkü bizler kendi ülkemizin umudu değil dünya Müslümanların umuduyuz dünya mazlumlarının beklediği bir hareketiz. Bizler Allah rızası için mücadele eden halka hizmet hakka hizmettir diyerek yola çıkan Yeniden refahlılarız.

Adana’daki teşkilat çalışmalarını son hızla yaptıklarını, ilçe teşkilatları ile beraber, üye çalışmaları, mahalle temsilcisi, mahalle teşkilatı ve sandık müşahidi çalışmalarını başlattıklarını, hedefimizde Adana’da birinci parti olmaktır. Ayrıca başta büyükşehir olmak üzere ilçe belediye başkanlıklarını da talip olduklarını” bildirdiler.

Halkımızdan büyük teveccüh görüyoruz. Her gittiğimiz yerde teşkilatlarımıza büyük ilgi var. Adanamız için yapacak çok işimiz var. Adanamızın makul talihi olarak hep “Dünyanın en büyük Köyü” olarak anılıyor. Şehrimize güzel hizmetler yapmak için “Adanamız için Varız” diyoruz…

Dışarıdan borçlanarak aldığımız bu paraları çarçur ederek yandaşlara peşkeş çekerek ülkeyi faiz batağına düşürerek ekonomiyi çökertmek yerine Allah’ın size verdiğim nimetleri saymaya kalksanız sayamazsınız dediği bu nimetleri ortaya çıkarıp bu nimetler ile istihdam yaratıp fabrikalar kurarak işsizliği ortadan kaldıracağız ve aynı zamanda mevcut alınmış devlet borçlarını ekstradan borçlanmadan kendi öz kaynaklarımızla ödeyeceğiz aynı zamanda mevcut çalışan isçi memur ve emeklilerimize en az %50 maaş zammıyla gelir düzeylerini arttıracağız.

Çiftçimizi, esnafımızı, sanayicimizi ve ülke insanlarımızın tüm kesimlerini kucaklayarak tüm sorunlarını kendi öz kaynaklarımızla çözeceğiz.