AK Parti Yüreğir Genişletilmiş Bölge toplantılarından 14’üncüsünü Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Kurt’un ev sahipliğinde ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kasım Pamuk’un iştirakiyle yoğun bir katılımla Yunusoğlu Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Sandık Başkanları yanında, mahalle başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.  


 
Programda bir konuşma yapan Yüreğir İlce Başkanı Necip Fazıl Cengil, birçok mahallelerde sandık bazlı toplantıları yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Bugün Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ramazan Kurt’un davetlisi olarak buradayız. Yunusoğlu’nun bereketli topraklarında bu toplantımızı yapıyoruz. Maşaallah Yunusoğlu Mahallemiz tüm çalışmalarını bitirmiş, her an seçim olacakmış gibi hazır. Yunusoğlu ile birlikte tüm mahalle başkanlarımız, muhtarlarımız ve üyelerimize teşekkür ediyorum"dedi.  “Demek oluyor ki teşkilatlarımızla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdükçe daha iyi verimler alıyoruz" diyen Cengil; "Bizim teşkilat olarak her zaman, herkese kapılarımız açık, kim çalışmak istiyorsa, bir taşın üstüne taş katmak istiyorsa buradayız. İşte bunun örneği Yunusoğlu mahallemiz." dedi. 

Sandık bazlı toplantılarının 2023 seçimlerinin adım taşları olduğunu belirten Cengil;"Emin adımlarla, birlik beraberlik içinde startını verdiğimiz çalışmaların meyvesini alıp Yüreğir'imizi Türkiye’nin en başarılı ilçesi yapacağız." dedi.