Acıların ve sevinçlerin paylaşıldıkça daha anlamlı olduğunu belirten Başkan Çelikcan 'Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bütün vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Cenazelerinde taziye ziyaretine, düğünlerinde ise nikahlarını kıyıyoruz. Hasta ve kimsesiz vatandaşlarımızı da ziyaret edip onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yeni doğum yapan ailelerimizi ziyaret edip sevinçlerine ortak oluyoruz.' dedi.

HEM SOKAKTA HEM SALONDA VATANDAŞLARIMIZIN NİKAHLARINI KIYIYORUZ

Cumhuriyet Mahallesi'nde Kübra Özmen ve Muhlis Bulunmaz'ın, Kolcuoğlu Tesislerinde ise Esra Akyıldız ve Kenan Yıldız çiftlerinin nikahlarını kıyan Başkan Çelikcan yeni evlenen çiftlere bir ömür mutluluklar diledi. Hem sokakta hem de salonlarda nikah kıydıklarını belirten Başkan Çelikcan vatandaşların mutlu günlerini paylaştıklarını belirtti.

YÜREĞİR'E HOŞ GELDİN BEBEK

Yüreğir de yeni doğum yapmış bebekleri de unutmadıklarını Başkan Çelikcan 'Her yeni doğum yeni bir umuttur. 5 yıldan bu yana devam ettirdiğimiz 'Yüreğir'e Hoş Geldin Bebek' projesini devam ettiriyoruz. Yeni doğum yapan aileleri kurduğumuz ekip evlerinde ziyaret edip bebek bakımı konusunda eğitici ve bilgilendirici broşür ve kitaplarla ailelerin daha sağlıklı nesiller yetiştirmesine yardımcı oluyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü Ekipleri ile ortaklaşa yürüttüğümüz bu proje kapsamında onlara çeşitli hediyeler veriyoruz. Sağlık Müdürlüğü ekipleri ise aileleri sağlık alanında yapması gerekenleri hatırlatıyorlar. Ben de fırsat buldukça bu aileleri ziyaret edip mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar 11 bin yeni doğan bebeklerimizi ziyaret ettik.

EVDE BAKIM HİZMETLERİ SÜRÜYOR

Bunun yanı sıra ilçemizde bulunan hasta ve kimsesiz aileleri evlerinde ziyaret edip imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde çalışmalarımız oluyor. Engelli vatandaşlarımızı da unutmuyoruz. İhtiyaçlarına giderilmesi yönünde hazırladığımız 2 tane özel tahsis edilmiş araç engelli vatandaşlarımızın hizmetinde. Akülü ve tekerlekli sandalye talepleri olun vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Geçen dönem başlattığımız evde bakım hizmetleri devam ediyor. İhtiyacı olan ailelerimizi ekiplerimiz evlerinde ziyaret edip eksikliklerini gideriyorlar. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.' şeklinde konuştu.