Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Adana'nın en işlek caddelerinden biri olan ve trafik sıkışıklığı sorunu ile sürekli gündeme gelen Saydam Caddesi'ne giderek incelemelerde bulundu.

ADANA'NIN EN İŞLEK CADDESİ

Beraberinde Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Nazım Biçer ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile birlikte Saydam Caddesi'ne giden Başkan Karalar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Saydam Caddesi'nin Adana'nın en önemli ve işlek caddelerinden biri olduğunu belirten Başkan Karalar, bu caddenin trafik sorunun çözebilmek adına yerinde tespit yaptı. Karalar, "Saydam Caddesi Adana'nın en önemli caddelerinden bir tanesi. Bu caddenin trafik sorununun biran önce çözüme kavuşturulması gerekli... Bu anlamda yerinde tespit yapmak için buraya geldik. Özellikle akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığı nedeni ile vatandaşlardan çok sayıda şikâyet alıyoruz. Belediyeler vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmakla sorumlu olan müesseselerdir eğer burada bir sorun var ise bu sorunu çözüme kavuşturmamız gerekli" şeklinde konuştu.

BELEDİYELER ARASI UYUM

Son günlerde belediyeler arası uyumun vatandaşlar tarafından takdir gördüğünü de belirten Başkan Zeydan Karalar, gerek Saydam Caddesi'nin trafik sorununu, gerekse başka sorunlarda diğer belediye başkanları ile ortak hareket edip Adana'nın, Seyhan'ın menfaatleri için çalışacaklarını söyledi.

VATANDAŞTAN KARALAR'A TEŞEKKÜR

Saydam Caddesi'ne giderek trafik sorununu yerinde gören ve çözümü için çalışan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a vatandaşlardan teşekkür geldi. Başkan Karalar'ın sabahın erken saatinde halkın arasına girerek sorunları yerinde tespit etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Saydam Caddesi esnafları; "Zaten bizler makam odasında oturan, dört duvardan başka bir şey göremeyen, halkın arasına girmeyen belediye başkanı istemiyorduk. 30 Mart seçimlerinin ardından gördük ki Başkan Karalar halktan kopmadı. Bugün sorunların tespiti için buralara kadar gelmiş ve çözüm üretmeye çalışıyor. İsteseydi çok rahatlıkla bürokratını veya müdürünü gönderip rapor alabilirdi ancak kendisi gelmeyi tercih etti. Bu anlamda sorunlar karşısında duyarlı olan Sayın Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

AKKAPI'DA ASFALT ÇALIŞMASI

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saydam Caddesi'ndeki incelemelerinin ardından Akkapı Mahallesi'ne giderek buradaki asfalt çalışmalarını denetledi. Mahalle halkının sorunlarını dinleyen Karalar, Seyhan'da birçok sorun olduğunu ancak bu sorunları çözmek için çalışmalara vakit kaybetmeden başladıklarını söyledi.