Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan başlattığı ‘Adalet’ yürüyüşünün 9 Temmuz Pazar günü Maltepe’de gerçekleştirilecek büyük mitingle taçlanacağını bildirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere milletvekilleri, parti örgütleri ve onbinlerce vatandaşla birlikte kortejden hiç kopmayan Zülfikar İnönü Tümer, 9 Temmuz Pazar günü saat 18.00’da Maltepe Sahil Yolu’nda düzenlenecek mitingin Türkiye’de yaşayan tüm bireyler için ‘Adalet’ isteğiyle yankılanacağını kaydetti

KORTEJDEN SESLENDİ

CHP’nin hukukun katledilmesinin önüne geçmek amacıyla haksızlığa uğramış tüm insanlar için yürüyüş başlattığını dile getiren ve yürüyüşün 23. gününde Kemal Kılıçdaroğlu ile omuz omuza yürüdüğü kortejden seslenen Tümer, “Biz, kişiye göre adaletin karşısındayız. Tarihin her temiz sayfası hukuku hiçe sayanları değil adalet için, ülkenin çağdaş geleceği için hakkını arayan, hukuku savunan yüzbinlerce insanın cesaretini, emeğini ve alın terini yazacaktır” diye konuştu.

CHP’nin tüm Türkiye’nin adalet özlemi için yollara çıktığını ifade eden Tümer, partili-partisiz tüm vatandaşları 25 gün sürecek ‘Adalet Yürüyüşü’nün son gününde Maltepe Sahil Yolu’nda düzenlenecek büyük mitinge adaleti haykırmaya çağırdı.