Siyaset

Sözlü Sanayi esnafını ziyaret etti

Abone Ol

Adana Sanayi sitesinde esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Başkan Sözlü, sanayi esnafının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Esnafın sorunlarını dinleyip, çalışmaları ile ilgili bilgi alan Başkan Sözlü ‘’ Bugün Adana’da sanayi, şehir ekonomisinin en önemli dişlilerindendir. Sanayi esnafının ekonomik ve altyapı ile ilgili sorunlarını yakından takip ediyorum. Allah kısmet eder de Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olursam Adana Sanayi Sitesi’ni Avrupa standartlarına ulaşmış, modern, kimlikli, kısaca Adana’ya yakışır hale getireceğim’’ dedi.

Esnaflarla bir süre sohbet eden Başkan Sözlü, “Sanayi sitemiz burada büyük bir boşluğu dolduran, insanlara iş istihdamı sağlayan ve meslek öğreten çok önemli bir uzvumuzdur. Adanalı sanayi esnafı ile gurur duyuyorum. Kıt imkânlarla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı seçilirsek onların önünü açmak, daha rahat ve sağlıklı ortamlarda çalışmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız " dedi.

Başkan Sözlü’nün ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafları ise Başkan Sözlü’ye başarılar diledi.