Nihat Geven Spor salonu yanında bulunan Güney Yıldızı futbol sahasında gerçekleştirilen “15 Temmuz Şehitleri Anma Haftası Spor Etkinlileri” kapsamında Geleneksel Okçuluk  müsabakaları yapıldı.
Etkinliğe, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel,Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ,Adana Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Seyhan Spor İlçe Müdürü Hamit Yıldırım ve diğer yetkililer katıldı.
Müsabakalar öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından tüm şehitler için Kur-an Tilaveti okundu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak , “Hepinizin bildiği gibi 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve Türk milletinin milli iradesine karşı bir darbe girişimi düzenlendi. Bu hain darbe teşebbüsü Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini dış güçlerin eline teslim etmeyi, Türkiye Cumhuriyetini sömürgeci Batılı devletlerin işgaline zemin hazırlayacak bir kaos ortamına sürüklemeyi amaçlıyordu. Ancak Allah yüce kitabımız Kuranı Kerimde de beyan ettiği gibi hainlerin hilesini başarıya ulaştırmaz. Gerçekten Allah hainlerin hilesini başarıya ulaştırmadı. Şüphesiz Allah inananları savunur. Çünkü  Allah hain ve nankörlerin hiçbirini sevmez buyuruyor.15 Temmuz gecesinin karanlığında bir ışık gibi parlayan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.Dünya tarihinde bir ilki yaşatarak darbecilere darbe yapan büyük Türk Milletine saygılarımı sunuyorum.Bu duygu ve düşüncelerle tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum ” diye konuştu.
Tekvando ,Kick Boks  gösterilerin ardında Geleneksel Okçuluk  Futbol ,Masa Tenisi,Tekvando ,Satranç ve Tenis müsabakaları yapıldı.
-102 METRELİK TÜRK  BAYRAĞI İLE YÜRÜYÜŞ YAPILDI-
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Şube ve İlçe Müdürleri, antrenörler, sporcular ve izcilerle birlikte Merkez Cami önünde bulunan 15 Temmuz Şehitleri Anma Programına 102 metrelik Türk Bayrağı ile yürüdüler.
Gelen binlerce  vatandaşlara Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şapka ve Tişört dağıtımı gerçekleştirildi.