Türkiye Olimpik Hazırlama Merkezi (TOHM) Adana Yüzme Koordinatörü Gürhan Bencan,  100. Yıl Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen müsabakalara toplam 65 sporcunun katıldığını belirtti.

Müsabakaların çekişmeli ve zevkli  geçtiğini belirten Bencan, “ Yarışmalarımıza küçük yaşta sporcuların katılması bizleri mutlu etti.  Sporculara derecelerini geliştirmeleri ve deneyim kazanmaları büyük bir fırsat . Gelecek adına umut verecek bir görüntü. Kentimiz TOHM olduktan sonra sporcularımızda ki hırs arttı. Buda başarıları çoğaltıyor” diye konuştu.

Bu yılın Adana için çok iyi geçtiğini belirten Bencan, "Gelecek yıl bu başarılarımızı daha iyi yapmak için uğraşacağız. Özellikle çocuklarını her yarış ve antrenmanlarında yalnız bırakmayan ailelerine çok teşekkür ederim. Onların sayesinde de bu başarılar geliyor" dedi.

Bencan, sezonun son müsabakası olduğuna vurgu yaparak, tesis ve malzeme konusunda destek olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür etti.


Müsabakalarda dereceye giren sporcuların madalyalarını Adana Gençlik Spor kulübü Başkanı adına Yasin Bozan, antrenör ve hakemler verdiler.