Şimşek, ligde son olarak iç sahada Denizlispor'u zorda olsa 2-1 yenmeyi başardı. Takımın son 3 puanı oldu. Bu maçın ardından sıkıntılı süreç başladı.

Denizlispor galibiyetinin ardından Torku Konyaspor ile 3-3 kalan Demirspor daha sonra iç sahada Erciyes'e 3-1 yenildi. Adana derbisini 1-1 tamamlayan Adana Demirspor iç sahada Karşıyaka'ya 2-0 yenilen mavi lacivertliler son olarak deplasmanda Manisaspor'a 3-0 gibi farklı bir skorla yenilmekten kurtulamadı.

 Bu hafta sonu Şanlıurfaspor karşılaşması var. Raşit Çetiner ile anlaşan Şanlıurfaspor,  yeniden bir çıkış arıyor. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma hayli zorlu geçecek. Adana Demirspor'da tatil bugün sona erecek. Moralsiz olan takım kesinlikle 5 haftalık kötü gidişata son vermek isteyecek. Bunun için de mücadele verecek.

--------------------------------

Maç saati değişti

Pazar günü oynanacak olan Şanlıurfaspor karşılaşmasının maç saati 15.00 idi. Futbol Federasyonu maç saatinde değişiklik yaptı. Buna göre Adana Demirspor-Şanlıurfaspor karşılaşması 19.00'a alındı. Işıklar altında oynanacak karşılaşmada taraftarların her zamanki gibi takımdan hayli umutlu.

-------------------------------

Demirspor'da tatil  devam ediyor!

 

Manisa maçı cumartesi oynandı. Demirspor 3-0 gibi ağır bir yenilgi aldı. Hem de kötü oynayarak. Teknik direktör Mustafa Uğur, mükafat olarak oyuncularına salı gününe kadar izin verdi. Yani Demirspor'da tatil sürüyor. Bugün takım öğleden sonra toplanacak, hafif idmanın ardından çarşambadan itibaren diğer çalışmalarını yapacak...Yani tatil bugün bitiyor!

--------------------------------

Demirspor Gökhan Kaba'yı arıyor

 

Ara transferi bitmesine saatler kala Şanlıurfaspor'a transfer olan Demirspor'un eski golcüsü Gökhan Kaba'nın yeri doldurulamadı. Demirspor forması altında 7 gole imza atan Gökhan Kaba'nın yerine iki golcü alındı ama ne yazık ki, istenilen performans sağlanamadı. Gökhan Kaba'nın gitmesiyle Luiz ile Sinan  takıma dahil edildi. Ancak her ikisi de Gökhan gibi katkı koyamadı. Kısacası  Demirspor Gökhan Kaba'yı mum ışığıyla arıyor.

--------------------------

Nurullah bekte olmadı…

 

Manisaspor maçında Keremcan’ın cezalı olması nedeniyle sol bekte forma giyen Nurullah, bu bölgede istenilen performansı sergileyemedi. Manisaspor7un ataklarında hayli zor durumda kalan Nurullah, oyunu bu şekilde tamamladı. Keremcan’ın cezası sona erdi. Görev verildiği takdirde Keremcan, Şanlıurfaspor karşılaşmasında forma giyebilecek. Başarılı oyuncu, bu sezon kariyerinin zirvesine çıktı. Taraftarlardan da beğeni kazanıyor.