Lige Mardin galibiyetiyle başlayıp olumsuz bir sürece giren Adana Demirspor, Alanya deplasmanıyla iyi bir çakış yakaladı. Bu süreç tam anlamıyla dört hafta sürdü. Diriliş, Alanya galibiyetiyle başladı, 1461 Trabzon maçıyla devam etti, Fethiye deplasmanında başarıya bir halka daha eklendi ve son olarak Beypazarı Şekerspor karşısında alınan 3 puanla başarı mutluluğu devam etti.
Şimdi sırada Denizli Belediyespor var. Demirspor teknik direktör Durmuş Ali Çolak, bir önceki maçta Sarıyer-Denizli Belediyespor karşılaşmasını izledi. Bu maçta denizli takımını daha yakından izleme imkanı bulan Çolak, ayrıca da gelen raporlarla karşılaştırdı. Hafta içi yapılan antrenmanlar ve taktik idmanları Denhizli Belediyespor'un önemli noktaları içindi.
Ligde son dört maçını alarak 4'te 4 yapan Adana Demirspor, seride beşinci galibiyetini alabilicek mi? Bu sorunun yanıtını pazar günü mavi-lacivertli oyuncular verecekler. 13.30'da başlayacak olan maç öncesinde bugün ter idmanı yapacak olan Demirspor'da herhangi bir sorun yok. Yani, şimşek, beşinci galibiyete çok yakın.
Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak,"Takım halinde çok iyi durumdayız. İyi bir grafik yakaladık. Bu grafiğimizi aşağıya çekmeye niyetimiz yok. Rakibimizi tanıyoruz. Eksik noktalarını da biliyoruz. Bu amaçla maçı 90 dakikaya yayarak oynayıp sabrın sonunda gol veya gollerimizi atarak yolumuza devam etmek istiyoruz."şeklinde konuştu.
-------

Dün uğurlandılar

Bilindiği üzere Demirspor geçtiğimiz perşembe günü Denizli Belediyespor maçının taktiksel çalışmasını yapıp hazırlıklarını büyük ölçüde bitirmiş oldu. Bunun devamında ise dün sabah uçak ile Adana'dan ayrılan Demirspor kafilesi Denizli'ye geçti. Denizli'ye geç ulaşan mavi lacivertliler otele yerleşir yerleşmez dinlenmeye geçti. Takım bugün son çalışmayı yapacak.
----

Çolak yine uyardı
Takımın teknik direktörü Durmuş Ali Çolak, talebelerini her fırsatta uyarıyor. Özellikle konçtraataklarda yakalanılan pozisyonlarda oyuncularının geri veya yan pas yapmamalarını isteyen Durmuş Ali Çolak, onlara uygulamalı olarak yanlışlarını gösterdi. çolak, her fırsatta dikine oynamaları için futbolcularını uyarmaktan geri kalmadı. Yapılan bu uyarıların devamında ise ataklar golle sonuçlandı.
-----
Tayfun Özkan sonradan
Demirspor'un golcüsü Tayfun Özkan, yaşadığı sakatlıklar şansızlığı nedeniyle bu sezon sadece 45 dakika forma giyebildi. Henüz golle tanışamayan ve bu nedenle gol hasreti çeken Tayfun Özkan, gol atacağı anı deyim yerindeyse iple çekiyor.
Yapılan çift kale maçında yedek kadroda mücadele eden Tayfun Özkan, hırsıyla da dikkat çekiyor. Tayfun Özkan,"Beypazarı maçında oyuna sonradan girmem iyi oldu. Bana müthiş güven geldi. İlerleyen haftalar için kendimi daha iyi hissetmemi sağlayacak. "şeklinde konuştu.
----

Gençler mücadele ediyor
Demirspor'un altyapısından yetişen gençler A takıma şansı bularak burada kendilerini gösterme imkanı buluyorlar. Serdar olsun, Yaşar olsun, Cumali olsun ve diğer oyuncular olsun forma kapabilmek için mücadelede geri kalmıyorlar.
Ağabeylerinden gerekli ilgiyi de gören genç oyuncular, ilerde doğabilecek forma şansı için kendilerini her an hazır tutuyorlar. Ellerinden gelen mücadeleyi sergileyen genç oyuncular,"Hiç bir zaman bugünümüzle yetinmiyoruz. Hep daha iyi olmalıyız."dediler.
---

Önder Serin galibiyet istiyor
Kulüp yöneticilerinden Önder Serin, oyunculardan galibiyet istiyor. Maddi sıkıntıya çözüm bulabilmek için yeni kampanyanın startını veren Serin, aynı zamanda da iş adamlarına ve Adana'ya yöneten isimlere çağrıda bulundu.
Başarılı bir çizgi yakaladıklarını anlatan Önder Serin,"Bu çizgiyi sorunsuz devam ettirmek istiyoruz. Başlattığımız kampanyaya ilk destek eski yöneticilerimizden Ramazan Çimen verdi. Eminim diğer isimlerde kampanyaya katılacaktır."dedi.