Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı seçimi, 30 Mart Salı günü 5 Ocak Stadı’nda saat 11.00’de yapılacak. 
Başkan Adayı Sanayici-İşadamı Ramazan Çimen, Pandemi koşulları dikkate alınarak temizlik, maske ve mesafe kuralları çerçevesinde yapılacak Genel Kurula oy kullanacak tüm delegeleri davet ederken, “3,5 yıldır çok kötü yönetilen bir ASKF var. Adana amatörlerine sırt çeviren ve onların sorunlarını dinlemeyen bir yönetim anlayışı var. Pandemi nedeniyle 1 yıldır maddi-manevi sıkıntı yaşayan kulüpleri görmezlikten gelen bir ASKF var. Sandığa giderek amatör sporun geleceği için oy kullanarak Nisan ayı ile birlikte ASKF ’de yepyeni bir sayfa açalım” diye konuştu.

ASKF'DE ŞU AN İÇİN 2 BAŞKAN ADAYI VAR

Olağan Genel Kurul öncesi Başkan Adayı Ramazan Çimen’in mevcut Başkan Ahmet Bozan’a oranla bir adım önde olduğu tahmin edilen genel kurulda heyecan her zamanki gibi tavan yapacak. 
Büyük bir heyecana sahne olacak olan genel kurula katılımın bu kez üst seviyede olması bekleniyor.

ASKF BAŞKAN ADAYI RAMAZAN ÇİMEN KİMDİR ?

Sanayici İş insanı Ramazan Çimen 1966'da Adana'da doğdu. Evli 4 çocuk babası olan Ramazan Çimen, 2004-2014 yıllarında Küçük Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Başkanlığı yaptı. Çimen, spor yöneticiliğine 1993 yılında doğup büyüdüğü mahallesinin takımı olan Anadolu 19 Mayıs Spor Kulübü'nde Başkan Yardımcılığı görevini üstlenerek başladı. Amatör Spor yöneticilerinin yaşadığı sorunları yaşayarak deneyimleyen Ramazan Çimen bu görevini aktif olarak 2015 yılına kadar sürdürdü. 
2005 - 2017 yılları arasında Adana Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) yönetiminde 12 yıl çeşitli görevlerde bulunan Ramazan Çimen, ASKF yönetimindeyken 2007 yılında Türkiye'nin köklü kulüplerinden Adana Demirspor yönetiminde yer aldı.  Adana Demirspor’da Başkan Vekilliği, Başkan Yardımcılığı, Futbol Şube Sorumluluğu, Federasyon Yöneticiliği, Altyapı Yöneticiliği ve transfer komiteleri olmak üzere aralıklı olarak 7 sezon çeşitli görevlerde yer alan Çimen, 4 kez Play-Off finali oynayıp, bir kez de şampiyonluk sevinci yaşadı.