Yılın son maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, “Girne Üniversitesi takımı yaptığı takviyelerle güç kazanmıştı. Bu maçın önemini biliyorduk. Geçtiğimiz haftayı iyi değerlendirdik. Geriye düştüğümüz dakikalarda bile geri dönüşlerimiz ve maçı bırakmamamız takım olgusunun üst seviyede olduğunun göstergesidir. Maçın hafta içi ve yılbaşı arifesine denk gelmesinden dolayı istediğimiz seyirci kitlesine ulaşamadık. Ama gelen ve bize destek olan tüm Adanalı sporseverlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SEDAT SÖZLÜ “TAKIMIN GERİ DÖNÜŞÜ MÜKEMMELDİ.”
Karşılaşmayı izleyenler arasında Adana Demirspor Başkanı ve Adana ASKİ Spor Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Sözlü de vardı. Sedat Sözlü karşılaşmanın ardından sporcuları ve teknik heyeti tebrik etti.
Sedat Sözlü,  “Fırsat buldukça yönetiminde yer aldığım Adana ASKİ Spor maçlarını izlemeye çalışıyorum. Takımımız çok genç ve koşan bir takım. Maç sonundaki geri dönüş de bunu gösterdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız da telefon ile maçı takip etti ve tüm takımı kutladı” dedi.
Adana ASKİ Spor’da Alex Bentley 24 sayı, 8 ribaunt ve 4 asist yaparken, Alysha Clark 19 sayı, 14 ribaunt, Kübra Erat 14 sayı, 4 asist, Avery Warley 12 sayı, 7 ribaunt, Asena Yalçın 7 sayı, Gamze Zeren 4 sayı kaydetti.