Geçen Çarşamba günü Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne mağlup olan Adana Botaş, Homend Antakya Belediyesi maçını kazanarak taraftarını sevindirmek istiyor. Hazırlıklarını Baş Antrenör Olcay Orak yönetiminde sürdüren Adana Botaş, hazırlıklarını tamamladı. Adana Botaş'ta tek hedef Homend Antakya Belediyesi'ni mağlup ederek üst sıralarda ki yerini korumak.  
Adana Botaş - Homend Antakya Belediyesi   karşılaşması 29 Aralık Cumartesi günü saat 14:00'da Menderes Spor Salonunda start alacak. 
Pelin Derya Bilgiç "Üzdüğümüz Taraftarımızı, Sevindireceğiz" 
Adana Botaşspor'un genç ve yetenekli oyuncularından Pelin Derya Bilgiç yaptığı açıklamada " Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Mersin Belediyesi karşılaşması artık geride kaldı. Homend Antakya Belediyesi maçının hazırlıklarını en iyi şekilde tamamladığımızı düşünüyorum. Homend Antakya Belediyesi'ni maçını kazanarak üzdüğümüz taraftarımızı yeni yıl öncesinde sevindirmek istiyoruz. 29 Aralık Cumartesi günü taraftarımızın da desteği çok önemli. Her zaman olduğu gibi Homend Antakya Belediyesi maçında da taraftarımızın bizleri yalnız bırakmayacağını düşünüyorum. Ligde oynadığımız önceki lig maçlarında ve Homend Antakya Belediyesi karşılaşmasında bizleri destekleyecek olan  kırmızı beyazlı taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
--