Hazırlıklarını Baş Antrenör Murat Kaya yönetiminde sürdüren Adana Botaş Gençlik’te tek hedef galibiyet. Geçen haftayı bay olarak geçen Adana Botaş Gençlik haftayı, hazırlık maçlarını yaparak haftayı değerlendirmişti. Hafta içinde ki çalışmalarını da tamamlayan Adana Botaş Gençlik, maç saatini beklemeye başladı.

 

Adana Botaş Gençlik – Yunus Emre Spor karşılaşması 15 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da Menderes Spor Salonunda oynanacak.

 

Ayhan Arısoy “Hedefimiz ilk yarıyı üçüncü sırada bitirmek”

 

Adana Botaş Gençlik’in yöneticisi Ayhan Arısoy yaptığı açıklamada “Takım olarak birlik ve beraberliği yakaladık. Geçen hafta bay olduğumuzdan takımımız haftayı hazırlık maçları yaparak değerlendirdi. Devre arasının son maçında Karaman temsilcisi Yunus Emre ile karşılaşıyoruz. Bu anlamda sporcularımız hafta içinde ki idmanlarda çok iyi hazırlandı ve motive oldu. Ligde ki sıralamada üçüncü durumdayız. Hedefimiz sezonun ilk yarısını üçüncü sırada tamamlamak. Cumartesi günü saat 16:00’da Adanalıları genç oyuncularımızı desteklemeye davet ediyorum. Taraftarlarımız bizlerin yanında olursa memnun oluruz” dedi.