Geçen hafta Cumartesi günü evinde Karaman temsilcisi Yunus Emre'yi  67-43 gibi farklı skorla mağlup eden Adana Botaş Gençlik üst sıralarda ki yerini korudu.  24 Aralık Pazartesi günü de evinde Altay Konak Belediyespor'u konuk edecek.  Altay Konak maçının hazırlıklarına başlayan Adana Botaş Gençlik'te tek hedef galibiyet.
Tilbe ve Gülcihan'dan İlk Yarı Değerlendirmesi
Adana Botaş Gençlik'in önemli oyuncularından Tilbe Şenyürek ve Gülcihan Kömür yazılı açıklama yaparak ilk yarıyı değerlendirdiler.
Tilbe Şenyürek " Ligde geride kalan 9 haftalık bölümde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Yeni kurulan bir takım olmamıza rağmen ligde ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladık. Takımımızda birlik ve beraberlik üst düzeyde. Yöneticilerimizden, Menajerimize, Teknik heyetimiz ve biz oyuncular sürekli birlikte zaman geçiyor ve sohbetler ediyoruz. Ligin ikinci devresinde ise maçlarımıza daha iyi motive olarak, ilk yarıda ki karşılaşmalarda yaptığımız hataları telafi ederek,yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. 
Gülcihan Kömür ise  "Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Liginde ilk devre sona erdi. Ligde ilk sezonumuz olmasına rağmen 9 haftalık periyotta başarılı sonuçlara imza attık. Kadromuz ise  Adanalı oyunculardan ve Adana Botaşspor'un alt yapısından oluşan bir takım, bu anlamda da biz sporcular olarak güzel bir uyum dönemi geçirdik.  Ligin ikinci devresine ara verilmeden hemen başlanacak. 24 Aralık Pazartesi günü sezonun ilk maçında mağlup olduğumuz Altay Konak Belediyespor ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı hocamız Murat Kaya yönetiminde en iyi şekilde sürdürüyoruz. Altay Konak Belediyespor karşısında oynayacağımız güzel oyun kazananın Adana Botaş Gençlik olması tek dileğimiz" dedi.