Canik Belediyesi karşısında alınan galibiyetin hemen ardından çalışmalara başlayan Adana Botaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi maçının hazırlıklarını tamamladı maç saatini bekliyor. Adana Botaş tek hedef Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni de mağlup ederek üst sıralarda ki yerini korumak.
  
Adana Botaş - Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşması 26 Aralık Çarşamba günü saat 19:00'da Menderes Spor Salonunda start alacak.
Saynur Tozlu "Çıkışımız Sürecek" 
Adana Botaşspor'un tecrübeli oyuncularından Saynur Tozlu yaptığı açıklamada " Canik Belediyesi, maçının ardından hemen Mersin maçının hazırlıklarına başladık. Takım içinde ki arkadaşlık üst düzeyde. Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci liginde bir çıkış yakaladık. Mersin Büyükşehir Belediyesi, maçına da çok iyi hazırlandık. Takım içinde ki uyum üst düzeyde. Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında da oynayacağımız güzel oyun ile çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu önemli karşılaşmada Adanalıları salona bekliyoruz. Taraftarımızın karşılaşma boyunca takımlarını desteklemeleri oldukça önemli. Adanalılar bizlere güvensin karşılaşma sonrasında kazanan Adana Botaş olacaktır" şeklinde konuştu.