Adana Botaşspor 22 Kasım tarihinde “EuroCup” grup maçında Dunav 8806’yı 80-74 mağlup ederek Avrupa’daki yoluna devam etti.  Türkiye Kadınlar Basketbol birinci ligin 6. haftasında ise Edremit Belediyesi karşısında oynadığı oyun ile rahat bir galibiyet alan Adana Botaşspor, üst sıralarda ki yerini korudu. Ligde 6 hafta geride kalırken Adana Botaşspor, 4 galibiyet 2 mağlubiyetle  5. sırada yer alıyor.

Adana Botaş Gençlik, Dizdar’ı dize getirdi

Türkiye Kadınlar Basketbol ikinci liginde mücadele eden Adana Botaş Gençlik ise evinde İstanbul temsilcisi Dizdar’ı adeta dize getirdi. Adana Botaş Gençlik’in kadrosu tamamen Adana doğumlu oyunculardan oluşurken oynadıkları oyun ile herkesin büyük beğenisi kazanıyor. Adana Botaş Gençlik ligde oynanan 5 karşılaşmanın üçünden galibiyetle ayrılırken ikide mağlubiyet aldı.

Abdullah Kutlu “Her iki takımımızı da kutluyorum”
Adana Botaşspor’un Genel Menajeri Abdullah Kutlu yaptığı açıklamada,  “Adana Botaşspor ve Adana Botaş Gençlik bu hafta aldıkları galibiyet ile hepimizi mutlu ettiler. Her iki takımımızı da kutluyorum. Adana Botaşspor geçen hafta oynadığımız “EuroCup”da Dunav 8806’ı karşısında çok önemli bir sınav verdi. Deplasmanda oynamamıza rağmen oyuncularımız oyuna çok iyi konsantre oldular ve 84-70 galip ayrılması bildiler. Avrupa maçımızın hemen ardından yine deplasmanda bu seferde ligde Edremit Belediyesi ile karşılaştık. Bu karşılaşmada bizim adımıza rahat bir karşılaşma oldu ve 74-61 galip ayrıldık. 1 Aralık Cumartesi günü saat 14:30’da evimizde Galatasaray ile karşılaşacağız. Hedefimiz Galatasaray maçını da kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak. Adana Botaş Gençlik ise Türkiye Kadınlar ikinci liginde mücadele ediyor. Botaş Gençlik’in kadrosu tamamen Adana doğumlu basketbolcularımızdan kurulu bir takım. Böylece Adana doğumlu oyuncularımız bu vesile ile ligde oynama şansı yakalıyor. 30 takımlı Kadınlar Basketbol 2. Liginin en geç takımı ve 17 yaş ortalamasıyla oynayarak ligde mücadele ediyor. Adana Botaş Gençlik’i yakından takip ediyoruz. Dizdar karşısında oynadıkları güzel oyun ile kazanmasını bildiler. Bir kez daha tüm genç oyuncularımızı kutluyor ve inanıyorum iyi yerlere gelecekler” dedi.