Adana Demirspor Şeytanın Bacağını Kırdı

Hakemlerin hataları sonucu puanlar kaybeden Adana Demirspor, bu maçta da VAR ve orta hakemin sonuca etki eden olumsuz kararlara rağmen Başakşehir'i geçmeyi başardı. 2-1

Stat: Adana Yeni Stadı

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu xx, Serkan Olguncan xx, Serkan Çimen xx

Adana Demirspor: Muric xx, Samet xx, Tayyip xx, Alper xx (Rassoul dk. 78 x), Svensson xx, Gökhan xx, Stambouli xx, Yunus xx (Erhun dk. 90 ?), Akintola xx (Balotelli dk. 64 x), Vargas xx, Assombalonga xx (Bjarnason dk. 64 x)

Başakşehir: Volkan xx, Duarte xx, Ndayishimiye xx, Lucas xx, Şener xx (Pizzi dk. 86 ?), Berkay xx (Tolga dk. 46 x) Chadli xx, Trezeguet xx (Emre dk. 86 ?), Salih xx (Aleksic dk. 46 x), Deniz xx, Okaka xx

Goller: Tayyip (dk. 38), Bjarnason (dk. 80) (Adana Demirspor), Aleksic (dk. 48) (Başakşehir)

Montella'dan Maç Sonu Açıklamaları

Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella Maç sonu değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

"Çok gururlandığım bir maç oynadık. İlk 10 dakika haricinde gerçekten çok iyi oynayan bir takım vardı sahada. Özellikle takımımızın cesareti ve devamlılığı beni çok mutlu etti. İyi bir takıma karşı aldığımız sonuç çok değerli. İkinci yarıda ilk hatada golü yedik. Sonrasında maçın ritmi düştü. Doğru zamanda yaptığımız hamlelerle de maçın skorunu değiştirmeyi hak ettik. Bütün takımı tebrik ediyorum"

3 Futbolcunun Sözleşme Feshi

"Başkanımızın ya da yönetimimizin aldığı kararlarla alakalı hiçbir şekilde yorum yapmıyorum. Herhangi bir şekilde yorum yapmıyorum. Bu futbolculara gerçekten saygı duyuyorum. Bana ve takım içerisindeki davranış şekillerine bakıyorum. Bütün dünyanın iyiliklerini diliyorum onlara. Gerçekten hak ediyorlar. Kulübümüzün aldığı bütün kararlara saygı duyuyorum ve arkasında duruyorum"