Adana Demirspor’da bugünlerde yapılan sadece kurumsal değişiklikler. Art arda personel çıkarılırken, bir yandan da yeni sezonun planlaması yapılıyor. Ancak bugüne kadar oyuncu alınmayışı, taraftarı endişelendiriyor.
Adana Demirspor’da bu sezon transfer görüşmeleri gizlilik içerisinde yürütülüyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri, transfer çalışmalarının devam ettiğini ancak araya Bayram tatilinin girmesi nedeniyle etkisiz kaldıklarını söyledi.
İsim konuşulduğu dönemlerde oyuncuların fayatının katlanmasından yakınan Erkan Sözeri, örnek olarak Galip ve Raspopovic’i gösterdi. Sözeri, “Prensipte anlasmıştık ama bu oyuncular başka takımları tercih ettiler” dedi.
TİAGO İNDİRİM YAPMADI
Tiago’nun indirim isteğine yanaşmadığını kaydeden Sözeri, “İndirim yapmazsa kendisine kulüp bulmasını istedik.Burak Çalık da şu anda mutsuz ve durumu net degil. İlgilenen bir kaç kulüp var. Durumu hala net değil” diye konuştu.
Yönetim kuruluna transfer listesini sunduğunu belirten Sözeri, “Görüşmeler sürüyor. Bayram tatili sonrasında transferler
netleşecek.Taraftarlarımız merak etmesin, sahada savaşan bir Demirspor izleyecekler ” ifadesini kullandı.
Adana Demirspor’da radikal kararlara imza atmaya çalışan yönetim, altyapıda da değişikliğe gidiyor.
Altyapı hocalarına  teşekkür ediliyor
OYUNCU ÇIKMIYOR
Altyapıdan oyuncu çıkarıp, A takım bünyesine kazandırmayı isteyen yönetim, antrenör kadrosunu da değiştirecek.Kulübün efsane isimleri arasında yer alan ve Demirspor’da uzun yıllar alt yapıda görev yapan Rasin Gürcan ile anlaşarak ayrılık kararı alan yönetim,tüm antrenörlerle yolları ayıracak.
TÜM HOCALAR GİDECEK
Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, uzunca bir süredir altyapıdan oyuncu çıkmadığını belirterek,”Donanımlı,altyapıyla yatıp, kalkacak herşeyi orası olacak bir antrenör kadrosuyla verimli ortam yaratacağız.Bugüne kadar emek veren tüm hocalarımıza teşekkür edeceğiz. Altyapıda daha farklı bir yol izleyeceğiz” dedi