Adana Demirspor Tesisleri’ne ait antrenman sahasında düzenlenen muhteşem imza törenine taraftarlar meşalelerle katılarak, Başkan Sedat Sözlü’ye sevgi gösterilerinde bulundu.
Her zaman doğru adımlar atmaya devam edeceklerinin altını çizen Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, gece gündüz demeden teknik direktör Osman Özköylü’nün istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederek, “21 yıllık süper lig özlemini sizlerin desteğiyle bu sezon sona erdireceğiz. Birlik ve beraberlik olmadan başarı olmaz. O nedenle sizlerden her zaman destek bekliyoruz. Tüm siyasi partilerimizin Adana Milletvekilleri beni telefonla arayarak kutlayıp başarılar diledi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Partili partisiz herkesi Adana Demirspor çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Gelin hep beraber süper lige uzanalım ” dedi.
Başkan Sözlü portakal çiçeğinin ikisini bugün açıkladıklarını, pazartesi günü de 3.sünü açıklayacaklarını sözlerine ekledi.
Meşaleler eşliğinde atılan imzalardan sonra büyük destek veren Adana Demirspor taraftarı, “Sedat Başkan duy bu sesi süper lige çıkar bizi” diye tezahüratta bulundular.
Kendisini Adana Demirspor’a layık gören herkese teşekkür eden  kaleci Oğuz Dağlaroğlu, “21 yıldır süren süper lig özlemini 22 yıl yapmayacağız. Bu iş bu sezon bitecek. İşte bunun için buraya geldim. Tek hedefimiz şampiyon olmak. Bu onuru şerefimle taşıyacağım. Burada olmaktan da çok mutluyum” şeklinde konuştu.
Aynı zamanda Müslüman olan Mikael Pote ise taraftarların gösterdiği müthiş desteğe teşekkür ederek konuşmasına başladı. Pote, “Bu desteğiniz başarı adına beni daha çok motive edecek. Şampiyonluk potansiyeline sahibiz ve şampiyon olacağız” diye konuştu.