Geldiğinde çıktığı ilk maç olan Fatih Karagümrük karşılaşmasına mevcut kadroyu bozmadan çıkaran Montero mağlubiyetin ardından kadroyu ciddi şekilde değiştirerek takıma farklı bir hava vermişti. Ardından Rize Galibiyeti, Beşiktaş maçında muhteşem geri dönüş ve Gaziantep karşısnda alınan farklı galibiyeti adeta Montero'nun takıma sihirli dokunuşuyla ortaya çıkmıştı. Bu çıkış Antalyaspor maçında da iyi oyunla sürdü. Adana Demirspor, Antalyaspor maçında 42. dakikada Balotelli ile 1-0 öne geçti. 59. dakikada Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı skoru eşitledi. 79'da ise Vargas Adana Demirspor'a galibiyeti getiren golü kaydetti: 1-2. 

Adana Demirspor bu skorl Montero'nun takımın başında çıktığı 5 maçtan 10'un puanını almış oldu. Adana Demirspor puanını 12'ye yükseltirken, haftaya yeni Malatyaspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

FRAPORT TAV ANTALYASPOR: Boffin- Güray Vural, Kudriashov, Veysel Sarı, Bünyamin Balcı, Nuri Şahin(Dk.46 Hakan Özmert), Poli (Dk.26 Ghacha), Wright, Milosevic(Dk.46 Mukaıru), Fredy (Dk.87 Amilton), Crivelli (Dk.73 Floranus)
ADANA DEMİRSPOR: Ferhat Kaplan- Svensson, Simon Deli(Dk.34 Kaan Kanak), Samet Akaydın, Rassoul, Bjarnason(Dk.73 Castro), Stambouli, Sinan Kurt(Dk.60 Belhanda), Yunus Akgün(Dk.46 Metehan Mimaroğlu), Matias Vargas, Balotelli(Dk.73 Assombalonga)


Gol: Adana Demirspor; Dk.43 Balotelli, Dk.80 Matias Vargas - Antalyaspor; Dk.59 Bünyamin Balcı