İyi Parti Adana Milletvekili, Koncuk Stad neden bitirilemediğini, Yeni Adana Stadı yapımının hangi aşamada olduğunu ve 2019/2020 futbol sezonuna yetişecek midir? diyerek 25/6/2019 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından cevaplandırılmasını talep ettiği, soru önergesini verdiğini hatırlattı. 

KONCUK, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU tarafından cevaplandırılan soru önergesinde, “Adana Stadyumu, mülkiyeti Bakanlığımıza ait eski Adana Stadının bulunduğu taşınmazın devri karşılığında Bakanlığımız ile TOKİ arasında imzalanan protokol kapsamında TOKİ tarafından yapılmaktadır.” şeklinde bir açıklama yapılarak, sorulan sorular görmezden gelinmiş, Yeni Adana Stadı durumu anlatan bir satır bile açıklama yapılmadığı ifade etti ve Adana halkına müteakip kere söz verip yerine getirilmeyen stadyumla ilgili sözlerin ivedilikle yerine getirmesini bekliyoruz dedi

İyi Parti Adana Milletvekili İsmail KONCUK, Adana’mızın gururu olan Adana Demirspor ve Adanaspor başta olmak üzere, Adana’da mücadele eden tüm futbol takımlarımızın yönetim, teknik ekibine, futbolcularına yeni sezonda başarılar diliyorum dedi.