Hafta içi çift idman ile hazırlıklarını sürdüren turuncu beyazlılar; sabah Menderes Spor Salonu’nda, öğleden sonra ise ağırlık çalışmaları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Maç günü Ankara’ya 07:45 uçağı ile gidecek olan Adanasporlu basketbolcuları yönetim kurulu uğurlayacak. Maç saat 12:00’de Ankara Üniversitesi Cebeci Spor Salonu’nda oynanacak ve maçtan sonra basketbolculara izin verilecek. Daha sonra ise 19:05 uçağı ile Adana’ya dönüş yapılacak.

Adanaspor Baş Antrenörü Serhan Aydanarığ, çalışmaları tamamladıklarını dile getirirken şu sözlere yer verdi.

“Zirve Üniversitesi karşılaşması sonrası video kayıttan hatalarımızı izledik ve bu hataları yapmama kararı aldık. Bu lig uzun bir serüven, çalışmalarımızı program ile sürdürüyoruz. Bu hafta Ankara’dayız. Ankara ekibi genç bir yapıdan oluşuyor. Kazanıp, Adana’ya döneceğiz ve önümüzdeki hafta yine deplasmanda oynayacağımız KKTC Fastbreak karşılaşmasına odaklanacağız.”

Öte yandan Ankara’daki Adanasporlular oluşumu Ankaralı Turbeyler, Ankara Üniversitesi – Adanaspor karşılaşmasında turuncu beyazlı basketbolcuları yalnız bırakmayacaklarını açıkladılar.