Şampiyonluk yolunu ardına kadar açan Kaplan tırnaklarıyla geldiği noktada pençeleriyle bir adım daha yükselmek istiyor. İlk 2 fırsatı ayağına gelen Adanaspor, emeklerin boşa gitmemesi için mücadele edecek.

Bank Asya 1. Lig’de ikinci yarıyla birlikte müthiş bir çıkış yakalayan ve ilk 2 yarışına ortak olan Adanaspor, kritik periyodu Bucaspor maçıyla tamamlayacak. 12 puan hedefiyle başladığı ve başarılı sonuçlarla şampiyonluk yolunu açtığı 4 maçlık periyotta Kocaeli ve Bolu’yu tek farklı skorlarla deviren, deplasmanda Hacettepe’den de puan çalan Adanaspor, Bucaspor engelini de geçerek yükselişini sürdürmeyi planlıyor. Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan Toros Kaplanları, alınan 7 puanın anlam bulması için ter dökecek.

Ligdeki 7. gece maçına çıkacak olan Adanaspor’da sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmaması teknik heyetin elini güçlendiriyor. 5 Ocak Stadı’nda saat 20.00’de eski takımına karşı Adanaspor’un başında 17. kez kulübedeki yerini alacak olan teknik direktör Kemal Kılıç, zaferlerine bir yenisini daha eklemek için çaba gçsterecek.  Takımın başında 8 galibiyet, 7 beraberlik 1 de mağlubiyeti bulunan Kılıç, hem 3 puanı alarak ilk 2 kapısını açmak hem de yenilgisizlik serisini sürdürmek için taktik verecek.